Trčaona klub trčanja

Program Trčaoninog kluba trčanja u Zagrebu provodimo na dvije lokacije: park Maksimir i savski nasip.

Maksimir

 

Mjesto okupljanja ove grupe je na adresi Ružmarinka 15.

Na ovoj lokaciji koristimo prostoriju u kojoj se može presvući i ostaviti stvari. Uz prostoriju je i WC te pipa s pitkom vodom.

Oko zgrade je 2. parkirna zona pa se pripazite kazni. Na udaljenosti cca 50 m je Maksimirska cesta kojom prolaze tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12 pa vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Treninzi se održavaju na pješačkim stazama parka Maksimir te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge posjetitelje parka i s toga trčimo u dvoredu. Kada je mrak, zbog sigurnostnih razloga, treninge nećemo raditi u parku Maksimir nego po nogostupima u blizini parka.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se na ovoj lokaciji održavaju: utorkom i četvrtkom 18:30-19:30h te subotom 9-11h.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Odranska 3 (pogledaj lokaciju na karti) imamo svlačionice koje se čuvaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocijenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 400 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga.

U okolnim ulicama je 3. parkirna zona. Na udaljenosti cca 500m je Savska cesta kojom prolaze tramvaji 4, 5, 7, 14 i 17 pa vas potičemo da na treninge dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi kluba trčanja na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se na ovoj lokaciji održavaju: ponedjeljkom, srijedom i petkom 19:00-20:00h.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Učlani se u Trčaonin klub trčanja

Želiš malo jače treninge? Voliš trenirati u grupi sa sebi sličnim, a odgovaraju ti lokacija i termini održavanja? Onda ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.