Primili smo poruku od jedne naše polaznice koja je odustala od škole. No, nakon ovakve poruke rastanak nije tako bolan jer shvaćamo da je kroz školu pokupila ono najvažnije – trkački virus.  Sigurni smo da će se kad-tad vratiti trčanju i da ćemo si domahnuti kada se sretnemo na nasipu.

Dragi Gorane,
Dragi Nedeljko,

Nikako da se javim i za konačno odustanem od svoje trkačke karijere 😉 iako zbog stalnih poslovnih obaveza i sad već zaista bitnog pada kondicije zaista se bojim da nema smisla.

Moram vam reći da me jako veselilo, društvo je odlično, vaša dobra volja i entuzijazam su zaista prekrasni i rijetko viđeni. Međutim trčanje traži posvećenost, a osobito redovitost koju mi moj trenutni životni ritam ne dozvoljava.

Svi sati na nasipu, a posebno Plitvički maraton ostat će mi kao drage uspomene, a možda i kao motiv da se, čim budem mogla drugačije organizirati zivot, vratim trčanju.

Otkrili ste mi koliko je to prekrasan sport i na tome vam zaista hvala.

Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu i puno novih pobjeda i obećajem da cu biti glasna navijačica svim svojim kolegama i prijateljima iz školice na jesenskom polumaratonu.

Šaljem Vam puno pozdrava,
polaznica adidas škole trčanja 2012

Podijeli tekst na društvenim mrežama: