fbpx

Članarina

Trčaona od 2022. godine ima jedinstvenu članarinu za sve svoje članove koja iznosi 29,2 EUR (220 kn) mjesečno. Članarina se plaća unaprijed za mjesec u kojem planirate trenirati.

Mjesečna članarina traje 30 dana i nije vezana za kalendarski mjesec nego se možete upisati bilo koji dan u mjesecu i ona će vam vrijediti do tog dana u idućem mjesecu (npr. 21.5. – 20.6.). Dakle, za upis ne morate čekati početak kalendarskog mjeseca ili svima poznati ponedjeljak – možete krenuti već sutra 😉

U Trčaoni treniramo tijekom svih mjeseci, a treninge ne održavamo na neradne dane. Tijekom ljeta se trenira prilagođeno, ali nema pauze. Jedino treneri imaju kratki predah za ljetni odmor (u tjednu pred 15.8.) te u tjednu prije Božića, ali vi za te dane dobivate prilagođeni plan i program za samostalne treninge.

U slučaju da idete na duži (2 ili više tjedana) godišnji odmor, putovanje ili bolovanje dužni ste nam javiti se na službenu email adresu (info@trcaona.hr) prije odlaska kako bismo vam članarinu stavili u mirovanje, a ona će vam nastaviti vrijediti nakon povratka. U slučaju da nam se ne javite Vašu ćemo sljedeću uplatu članarine evidentirati s datumom dan nankon isteka prethodne članarine.

VAŽNO: U travnju 2022. godine pokrenuli smo internu aplikaciju (https://trcaona.app/) kojoj pristup imaju samo članovi s plaćenom članarinom. Ovo konkretno znači da članovi neće moći pristupiti aplikaciji ukoliko svoju članarinu nisu na vrijeme produžili.

Za članove koji žele jednokratno uplatiti članarinu 6 ili 12 mjeseci unaprijed, osigurali smo povoljniji iznos*:

 • članarina za 6 mjeseci – 151,30 EUR (1.140 kn)
 • članarina za 12 mjeseci – 270,75 EUR (2.040 kn)

*Polugodišnja članarina vas stoji 25,21 EUR (190 HRK) mjesečno, a godišnja 22,56 EUR (170 HRK) mjesečno. To znači da za ovakav oblik plaćanja članarine nudimo jeftiniji iznos članarine.

**U slučaju zahtjeva za povrat uplate, iznos povrata se računa na osnovu broja iskorištenih mjeseci po redovnoj cijeni mjesečne članarine (220 kn / 29,2 EUR).

Što je uključeno u članarinu?

 • 12 godina tradicije – program škole trčanja je naša ideja i prvi smo ga osmislili 2011. godine i unapređivali narednih 11 godina kada je kroz njega prošlo više od 8.500 članova. Prvih 6 godina zvali smo se adidas škola trčanja.
 • pohađanje grupnih treninga 3 puta tjedno na jednoj od naših lokacija
 • mogućnost odrađivanja propuštenih treninga sutradan na drugoj našoj lokaciji
 • trenirate pod stručnim vodstvom trenera – Glavni i pomoćni treneri stručnjaci su u ovom sportu (kineziolozi). Osim što im je to profesija, treneri su i aktivni natjecatelji na utrkama diljem Hrvatske i inozemstvu. Sve ovo je osigurač da je program po kojem se trenira stručno napravljen i prilagođen polaznicima. Na svakom treningu ima više trenera koji vode svoje “jakosne” grupe.
  • svaka grupa ima svog trenera
  • glavni trener je dostupan za privatne konzultacije i savjete
 • svaki ponedjeljak na email adresu vam stiže email s tjednim planom i programom za tekući tjedan s dodatnim klupskim obavijestima
 • predavanjanekoliko puta godišnje organiziramo za svoje članove stručna predavanja putem kojih ih educiramo o temama usko vezanim za tjelesnu aktivnost (prehrana, oprema, motivacija,…)
 • besplatno pohađanje dodatnih programa trail trčanja i organiziranih priprema za maraton
  • posebni program priprema za trail utrke; trail trening se održava subotom popodne
  • posebni program priprema za maraton organiziramo jednom godišnje odnosno kada se skupi dovoljno zainteresiranih članova
 • korištenje internog informacijskog sustava (web aplikacija https://trcaona.app/) u kojem članovi imaju arhivu svih emailova koje smo slali, tjedni plan i program, evidenciju treninga, razne izazove, arhivu predavanja, arhivu vaših rezultata, plan idućih utrka na koje idemo, klupski poredak, mogućnost chat dopisivanja s članovima grupe i trenerom, …
 • 1x godišnje (svibanj/lipanj) dobivate GRATIS sportsku majicu za trčanje
 • 1x godišnje (prosinac) dobivate GRATIS sportsku multifunkcionalnu maramu
 • grupna pripadnost velike Trčaona obitelji – svi članovi se slažu da je jako motivirajuće dolaziti i trenirati u grupi. Kada imate težak dan, grupa vas bodri i motivira da izdržite i završite trening od kojeg biste vjerojatno odustali da trenirate sami
  • u grupi ćete pronaći nove prijatelje
  • grupa i trener motivirati će vas za dolazak na trening
  • grupa i trener motivirati će vas za odrađivanje treninga
 • putovanja i druženja – povremeno za naše članove organiziramo:
  • druženja (roštiljaona, piknik, planinarenje; božićni party u noćnom klubu)
  • putovanja tj. grupne odlaske na utrke u Hrvatskoj i inozemstvo uz jefitiniji smještaj i cijenu kotizacije
 • u suradnji s našim sponzorima, članovima osiguravamo popuste za nabavku sportske opreme i dodataka prehrani
 • nagrađivanja – povremeno tijekom godine organiziramo razne oblike motiviranja i nagrađivanja naših članova s bogatim nagradama

Često postavljana pitanja

Zašto ne dobivam tjedne emailove?
Odgovor: Provjerite SPAM pretinac, možda je poruka tamo. Provjerite jeste li platili članarinu jer ako vam je istekla, sustav vas nakon tjedan dana čekanja izbacuje s popisa primatelja obavijesti jer smatra da ste odlučili otići iz Trčaone. Ako ste zaboravili platiti članarinu, uplatite je kada možete, a nas emailom obavijestite da niste napustili Trčaonu 😉

Ima li trening ako pada kiša?
Odgovor: Treninzi se ne otkazuju unaprijed nego isključivo na licu mjesta ako glavni trener procijeni da uvjeti nisu prikladni za održavanje treninga. Konkretno, ako pada lagana kiša trening se održava, a ako je grmljavinsko nevrijeme trening će se otkazati na licu mjesta. Otkazani trening se ne nadoknađuje već ga možete odraditi sutradan na drugoj lokaciji ili samostalno prema planu i programu.

Mogu li članarinu platiti prije nego mi je istekla ili moram čekati da mi istekne?
Odgovor: Članarinu možete platiti i prije nego vam je istekla trenutna jer ćemo je mi evidentirati sa zadnjim danom aktivne tako da ne gubite ništa ako platite unaprijed. Članarinu u bilo kojem trenutku možete platiti prema bilo kojoj prethodnoj ponudi ili računu.

Što ako želim odustati – moram li nastaviti plaćati članarinu?
Odgovor: Članarinu plaćate samo u mjesecu u kojem trenirate. Kada se odlučite napustiti Trčaonu, javite nam se emailom nakon čega više niste dužni plaćati članarinu. Nemamo mogućnost povrata uplaćene članarine (ni u cijelosti ni djelomice) za mjesec u kojem ste trenirali.

Može li mi firma platiti članarinu?
Odgovor: Može.

# # #

Upisom Trčaone na dobrom ste putu da redovita tjelesna aktivnost (trčanje ili nordijsko hodanje) postane sastavni dio vašega života.

Iskustva naših članova nam kazuju da je Trčaona jako pozitivno promijenilo njihove živote – u Trčaoni su pronašli nove prijatelje, postali su smireniji i sretniji u privatnom životu, uspješniji na poslu, a upis Trčaone smatraju jednom od najboljih životnih odluka.

Upiši Trčaonu!

Do sada smo pokrenuli 9.200 osoba – možemo i tebe!