fbpx

Trčaona trail

Ukoliko ste zainteresirani za TRAIL TRČANJE javite nam se na info@trcaona.hr.

U sklopu Trčaona kluba trčanja moguće je pohađanje i treninga trail trčanja koji se održavaju subotom u popodnevnim satima.

Trail trčanje podrazumijeva trčanje u prirodi, najčešće šumskim i makadamskim stazama. Ovaj oblik trčanja zahtijeva viši stupanj fizičke spreme pa nije prikladan za potpune početnike u trčanju. Ako iza sebe imate istrčan (cestovni) polumaraton spremni ste ući u svijet trail trčanja.

U Trčaoninom programu trail trčanja poboljšat ćemo vašu formu i učiti vas tehnici trail trčanja uz obaveznu i preporučljivu opremu.

Za razliku od kluba i škole trčanja, lokacija održavanja trail treninga je uvijek različita. Lokacija treninga će naravno biti u prirodi, a s obzirom da nas okružuju prekrasni parkovi prirode (Medvednica, Žumberak-Samoborsko gorje) i parkovi u samome gradu (Maksimir, Dotrščina) koristiti ćemo njihove staze za naše treninge.

Staza svakog treninga biti će unaprijed definirana i dostavljena članovima koji su je dužni imati uz sebe na treningu kao GPS zapis u svom sportskom satu/mobitelu ili kao isprintanu kartu/upute.

Cilj priprema

U sklopu treninga pripremamo se za razne trail utrke u Hrvatskoj i inozemstvu (npr. Medvednica trail, Crazy Hill trail, 100 milja Istre, Soča outdoor festival,…).

 

Termini treninga

Treninzi su subotom od 16 – 18 h, a ostali treninzi se odrađuju u sklopu treninga kluba trčanja.

Lokacija treninga je staki tjedan druga, a komunicira se putem interne Facebook grupe.

Važno: Za pohađanje trail treninga morate biti aktivni član Trčaona kluba

trail2048_2
TrcaonaTrail_cover

Upiši se u Trčaonu trail!

Ukoliko te zanima trail trčanje i navedeni program rada, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.