fbpx

Trčaona trail

U sklopu Trčaoninog kluba trčanja moguće je pohađanje i treninga trail trčanja koji se održavaju subotom u popodnevnim satima.

Trail trčanje podrazumijeva trčanje u tišini prirode, najčešće šumskim i makadamskim stazama. Ovaj oblik trčanja zahtijeva viši stupanj fizičke spreme pa nije prikladan za početnike u trčanju. Ako iza sebe imate istrčan (cestovni) polumaraton spremni ste ući u svijet trail trčanja.

U Trčaoninom programu trail trčanja poboljšat ćemo vašu formu i učiti vas tehnici trail trčanja te obaveznoj i preporučljivoj opremi.

Za razliku od kluba i škole trčanja, lokacija održavanja trail treninga nije uvijek ista. Lokacija treninga će naravno biti u prirodi, a s obzirom da nas okružuju prekrasni parkovi prirode (Medvednica, Žumberak-Samoborsko gorje) i parkovi u samome gradu (Maksimir, Dotrščina) koristiti ćemo njihove staze za naše treninge.

Staza svakog treninga će unaprijed biti definirana i dostavljena članovima koji su je dužni imati uz sebe na treningu kao GPS zapis u svom sportskom satu ili kao isprintanu kartu/upute.

Cilj priprema

U sklopu treninga pripremamo se za razne trail utrke u Hrvatskoj i inozemstvu (npr. CrazyHill trail, 100 milja Istre, Soča outdoor festival,…).

Termini treninga

Treninzi su subotom od 16 – 18 h, a ostali treninzi se odrađuju u sklopu treninga kluba trčanja. Lokacija treninga je staki tjedan druga, a komunicira se putem interne Facebook grupe.

trail2048_2
TrcaonaTrail_cover

Upiši se u Trčaonu trail

Ukoliko te zanima trail trčanje i navedeni program rada, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.