fbpx

Trčaona trail

Ukoliko ste zainteresirani za TRAIL TRČANJE javite nam se na info@trcaona.hr.

Trail trčanje podrazumijeva trčanje u prirodi, najčešće šumskim i makadamskim stazama. Ovaj oblik trčanja zahtijeva viši stupanj fizičke spreme pa nije prikladan za potpune početnike u trčanju.

Za razliku od kluba i škole trčanja, lokacija održavanja trail treninga je uvijek različita. Lokacija treninga će naravno biti u prirodi. S obzirom da nas okružuju prekrasni lokaliteti (Maksimir, Medvednica, Dotrščina) za treninge ćemo koristiti njihove uređene staze.

Staza svakog treninga biti će unaprijed definirana i dostavljena članovima koji su je dužni imati uz sebe na treningu kao GPS zapis u svom sportskom satu ili na mobitelu.

Tečaj obuke

U periodu 19.11.2022. do 19.2.2023. organizirat ćemo početnički tečaj obuke za ulazak u svijet trail trčanja. U sklopu tečaja, učit ćemo vas tehnici trail trčanja, obveznoj opremi, a u treningu ćemo obići brojne trail staze primjerene trail početnicima. Na kraju programa bit ćete spremni za vašu prvu trail utrku. Prijave za tečaj dostupne su kroz Trčaona aplikaciju, a tečaj se plaća jednokratno 190 kn (25,22 EUR).

Ako iza sebe imate istrčan (cestovni) polumaraton ispod 2:15, spremni ste ući u svijet trail trčanja.

O nastavku trail grupe odlučivat ćemo nakon završetka tečaja kada vidimo kakav će biti interes za ovu vrstu treninga. 😉

Termini treninga

Trail trening je subotom, a kombinirat ćemo jutarnji (08:30) i večernji termin (17:00), a ostali treninzi se odrađuju u sklopu treninga kluba trčanja.

Lokacija treninga je svaki tjedan druga, a komunikacija je putem chata unutar Trčaona aplikacije.

trail2048_2
TrcaonaTrail_cover

Upiši se u Trčaonu trail!

Ukoliko te zanima trail trčanje i navedeni program rada, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.