fbpx

Škola trčanja - Zagreb

Profil članova Trčaone s aktualnim planom i programom – https://trcaona.trcanje.hr/

Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Savska cesta 193 (Kajak kanu klub Zagreb, bit.ly/SvlačioniceNasip) imamo svlačionice koje se za vrijeme trajanja treninga zaključavaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 800 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga koja se nalazi kod sata (nasip iznad Boćarskog doma).

Ispred svlačionice je parking za 20 automobila, a u blizini tramvaju 4,5,7,14,17 pa vas potičemo dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga škola trčanja (POČETNICI 2021.)

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim satima (između 18 i 20 sati). Točan termin treninga biti će objavljen uskoro!

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja savski nasip

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju okupljanja na nasipu.

Maksimir

 

Mjesto okupljanja je mala pozornica na glavnom ulazu u park Maksimir, iza restorana Maksimir. Na ovoj lokaciji koristimo prostor male pozornice za ostavljanje stvari, a obližnje javne toalete za presvlačenje. Imamo osobu koja će paziti na vaše stvari ali molimo vas stvari velike vrijednosti ne ostavljajte bez nadzora.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Parkirati se možete i na nekoliko parking ispred samog Parka. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Treninzi se održavaju na pješačkim stazama te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge hodače i s toga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga škola trčanja (POČETNICI 2021.)

Treninzi se održavaju: utorkom i četvrtkom u večernjim satima (između 18 i 20h) te subotom u jutarnjem terminu (između 8 i 10h). Točan termin treninga biti će objavljen uskoro!

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja - mala pozornica glavni ulaz Parka Maksimir

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Upiši školu trčanja u Zagrebu

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termina održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.