fbpx

Škola trčanja - Zagreb

VAŽNO, VAŽNO!
Jubilarna 10. generacija Trčaonine škole trčanja kreće u ožujku 2020. godine. Svi zainteresirani za pohađanje početničkih grupa škole trčanja mogu već sada ispuniti prijavni obrazac, a mi ćemo vam se javiti u siječnju/veljači 2020. sa svim informacijama.

Do tada pratite vijesti na ovoj web stranici te objave na našoj Facebook stranici www.facebook.com/trcaona.

Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Odranska 1 (pogledaj lokaciju na karti) imamo svlačionice koje se čuvaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocijenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 400 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga.

U okolnim ulicama je 3. parkirna zona. Na udaljenosti cca 500m je Savska cesta kojom prolaze tramvaji 4, 5, 7, 14 i 17 pa vas potičemo da na treninge dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim satima (od 18 – 19 i 19:15 – 20:15 sati)

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja savski nasip

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju okupljanja na nasipu.

Maksimir

 

Mjesto okupljanja u parku Maksimiru je Mala pozornica koja se nalazi odmah iza restorana Maksimir koji je smješten na glavnom ulazu u park (tramvajska stanica kod Dinamovog stadiona).

Na ovoj lokaciji nemamo svlačionice, ali imamo osobu koja na pozornici čuva vaše ruksake i zaključane bicikle. U blizini se nalazi kafić/restoran i javni WC.

Treninzi se održavaju na pješačkim stazama parka te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge posjetitelje parka i s toga trčimo u dvoredu.

U blizini parka (ispred stadiona) ima parking koji se naplaćuje pa je preporučljiv dolazak javnim prijevozom (tramvaji 4, 5, 7, 11, 12) ili biciklom.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju: utorkom i četvrtkom u večernjim satima (od 18 – 19 i 19:15 – 20:15 sati) te subotom u jutarnjem terminu (od 8 – 9 i 9:15 – 10:15 sati).

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja u parku Maksimir

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju Male pozornice.

Upiši školu trčanja u Zagrebu

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termina održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.