fbpx

Škola trčanja Zagreb

Program škole trčanja namijenjen je apsolutnim početnicima u trčanju.

Ukratko o programu

Program škole trčanja namijenjen je odraslim osobama (okvirno od 25-55 godina) koji se žele početi baviti rekreativnim trčanjem, a koji zadnjih godina nisu bili tjelesno aktivni.

Cilj programa je građane, apsolutne početnike u trčanju, pokrenuti i od njih napraviti rekreativne sportaše. Želimo im omogućiti da naprave nešto za sebe i u svoj život unesu pozitivnu promjenu.

Program tjelovježbe provodi se 3 puta tjedno, što je minimum po svim zdravstvenim preporukama (150 minuta/tjedno) ako se želi postići nekakva promjena.

Program traje 8 mjeseci, imamo proljetne (ožujak) i jesenske (rujan) upise.

Prijaviti se možete ispunjavanjem ovog prijavnog obrasca.

Lokacija: Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/semafora/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Prisavlje 8 (bit.ly/SavskiNasipSvlacionice) imamo svlačionice koje se za vrijeme trajanja treninga zaključavaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 300 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga koja se nalazi kod sata (nasip iznad Boćarskog doma).

Iza svlačionice je parking, a u blizini tramvaju 4, 5, 7, 14, 17 pa vas potičemo dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga treniramo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom

  • TERMIN 1: 18:00-19:00
  • TERMIN 2: 19:15-20:15

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju okupljanja

Lokacija: Maksimir

 

Mjesto okupljanja je mala pozornica na glavnom ulazu u park Maksimir, iza restorana Maksimir. Na ovoj lokaciji koristimo prostor male pozornice za ostavljanje stvari, a obližnje javne toalete za presvlačenje. Imamo osobu koja će paziti na vaše stvari ali molimo vas stvari velike vrijednosti ne ostavljajte bez nadzora.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Parkirati se možete i na nekoliko parking ispred samog Parka. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Treninzi se održavaju na pješačkim stazama te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge hodače i s toga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju: utorkom i četvrtkom te subotom

  • TERMIN 1: 18:00-19:00 te subota 9:00-10:00
  • TERMIN 2: 19:15-20:15 te subota 10:15-11:15

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja

Upiši školu trčanja u Zagrebu!

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termin održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.