fbpx

Škola trčanja - Zagreb

Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Odranska 1 (pogledaj lokaciju na karti) imamo svlačionice koje se zaključavaju prije treninga pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 400 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga.

U okolnim ulicama je 3. parkirna zona. Na udaljenosti cca 500m je Savska cesta kojom prolaze tramvaji 4, 5, 7, 14 i 17 pa vas potičemo da na treninge dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim satima (od 18:30 – 19:30 i 19:00 – 20:00 sati) ovisno o tome koji termin vam je dodijeljen pri upisu!

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja savski nasip

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju okupljanja na nasipu.

Maksimir

 

Mjesto okupljanja je mala pozornica Parka Maksimir (iza restorana Maksimir na glavnom ulazu). Na pozornici je moguće ostaviti stvari koje će čuvati osoba zadužena za to ali ne ostavljajte stvari velike vrijednosti.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Treninzi se održavaju na pješačkim stazama te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge hodače i s toga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju: utorkom i četvrtkom u večernjim satima (od 18:30 – 19:30 i 19:00 – 20:00 sati) te subotom u jutarnjem terminu (od 8:00 – 9:00 i 8:30 – 9:30 sati) ovisno o tome koji termin vam je dodijeljen pri upisu!

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja Harambašićeva 19

Upiši školu trčanja u Zagrebu

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termina održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.