fbpx

Škola trčanja - Zagreb

Program škole trčanja u Zagrebu provodimo na dvije lokacije: park Maksimir i savski nasip.

Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Odranska 1 (pogledaj lokaciju na karti) imamo svlačionice koje se čuvaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocijenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 400 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga.

U okolnim ulicama je 3. parkirna zona. Na udaljenosti cca 500m je Savska cesta kojom prolaze tramvaji 4, 5, 7, 14 i 17 pa vas potičemo da na treninge dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom 19-20h.

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja savski nasip

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju okupljanja na nasipu.

Maksimir

 

Mjesto okupljanja u parku Maksimiru je Mala pozornica koja se nalazi odmah iza restorana Maksimir koji je smješten na glavnom ulazu u park (tramvajska stanica kod Dinamovog stadiona).

Na ovoj lokaciji nemamo svlačionice, ali imamo osobu koja na pozornici čuva vaše ruksake i zaključane bicikle. U blizini se nalazi kafić/restoran i javni WC.

Treninzi se održavaju na pješačkim stazama parka te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge posjetitelje parka i s toga trčimo u dvoredu.

U blizini parka (ispred stadiona) ima parking koji se naplaćuje pa je preporučljiv dolazak javnim prijevozom (tramvaji 4, 5, 7, 11, 12) ili biciklom.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se održavaju: utorkom i četvrtkom u terminu 18:30-19:30h te subotom u terminu 8-9h.

Plan i program Trčaone

Obavezno pročitajte od čega se sastoji plan i program rada Trčaone.
Upoznajte trenerski tim.

Mjesto okupljanja u parku Maksimir

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju Male pozornice.

Upiši školu trčanja u Zagrebu

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termina održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.