fbpx

Trčaona klub trčanja

Program Trčaoninog kluba trčanja u Zagrebu provodimo na dvije lokacije: park Maksimir i savski nasip.

Maksimir

 

Mjesto okupljanja ove grupe je u predvorju Privatne klasične gimnazije Zagreb u Harambašićevoj 19. Na ovoj lokaciji koristimo prostorije za presvlačenje i ostavljanje stvari te toalete.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Treninzi se tijekom zimskog semestra uglavnom održavaju po nogostupima, a jako malo u parku Maksimir. Preporučamo da na sebi imate nekakvu reflektirajuću odjeću ili čeonu lampu kako biste bili uočljiviji.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se na ovoj lokaciji održavaju: utorkom i četvrtkom 19:00-20:00h te subotom od 9:00 .

Mjesto okupljanja

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Savski nasip

 

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Savska cesta 193 (Kajak kanu klub Zagreb, bit.ly/SvlačioniceNasip) imamo svlačionice koje se za vrijeme trajanja treninga zaključavaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 800 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga koja se nalazi kod sata (nasip iznad Boćarskog doma).

Ispred svlačionice je parking za 20 automobila, a u blizini tramvaju 4,5,7,14,17 pa vas potičemo dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi kluba trčanja na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se na ovoj lokaciji održavaju: ponedjeljkom, srijedom i petkom 19:00-20:00h

Mjesto okupljanja

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Učlani se u Trčaonin klub trčanja

Želiš malo jače treninge? Voliš trenirati u grupi sa sebi sličnim, a odgovaraju ti lokacija i termini održavanja? Onda ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.