fbpx

Trčaona klub trčanja

Klub trčanja drži vas u formi za trčanje 5 km, 10 km i polumaratona, ovisno o vašim željama.

Program kluba trčanja nastavlja se na završen program naše škole trčanja.

Treninzi kluba trčanja su napredni i drže vas u trkačkoj formi za 5 km, 10 km, polumaraton.

Treninzi se održavaju od ponedjeljka do subote na dvije lokacije u Zagrebu (Maksimir i savski nasip).

Na klupski program nastavljaju se dva posebna programa – trail trčanje te maratonska grupa koje vas spremaju za nastupe na trail, odnosno maratonskim utrkama.

Treninzima u klubu možete se priključiti bilo kada tijekom godine uz uvjet da ste u trkačkoj formi za istrčati 5-10 km tri puta tjedno.

Za priključenje u ovu naprednu grupu, javite nam se na email info@trcaona.hr

Lokacija: Maksimir

 

Mjesto okupljanja ove grupe je u predvorju Privatne klasične gimnazije Zagreb u Harambašićevoj 19. Na ovoj lokaciji koristimo prostorije za presvlačenje i ostavljanje stvari te toalete.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Treninzi se tijekom zimskog semestra uglavnom održavaju po nogostupima, a jako malo u parku Maksimir. Preporučamo da na sebi imate nekakvu reflektirajuću odjeću ili čeonu lampu kako biste bili uočljiviji.

Treninzi na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se na ovoj lokaciji održavaju: utorkom i četvrtkom 19:00-20:00h te subotom od 9:00.

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Lokacija: Savski nasip

Mjesto okupljanja ove grupe je kod sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Na adresi Prisavlje 8 (bit.ly/SavskiNasipSvlacionice) imamo svlačionice koje se za vrijeme trajanja treninga zaključavaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 300 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga koja se nalazi kod sata (nasip iznad Boćarskog doma).

Iza svlačionice je parking, a u blizini tramvaju 4, 5, 7, 14, 17 pa vas potičemo dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga trčimo u dvoredu.

Treninzi kluba trčanja na lokacijama Maksimir i savski nasip su identični te ih možete kombinirati ukoliko propustite trening na svojoj lokaciji.

Termini treninga

Treninzi se na ovoj lokaciji održavaju: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:00-20:00h

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju mjesta okupljanja.

Učlani se u Trčaona klub trčanja!

Želiš malo jače treninge? Voliš trenirati u grupi sa sebi sličnim, a odgovaraju ti lokacija i termini održavanja? Ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.