Klub nordijskog hodanja Zagreb

Treniranjem u klub nordijskog hodanja Zagreb doći ćete u hodačku formu koja će vam omogućiti hodanje dužina između 5 i 10 km, ovisno o vašim željama i mogućnostima.

Program kluba nordijskog hodanja kreće po završetku škole nordijskog hodanja, a nakon što ste uspješno svladali tehniku nordijskog hodanja.

Treninzi su koncipirani tako da je svaki trening u tjednu drugačije usmjerenosti. Tako će jedan trening biti fokusiran na duže hodanje, drugi na brzinu, a na nekim treninzima radimo vježbe snage, ravnoteže i vježbe s elastičnim trakama.

Treninzima u klubu nordijskog hodanja može se priključiti bilo kada tijekom godine uz uvjete da

  • znate tehniku nordijskog hodanja
  • možete samostalno hodati minimalno 4 km u kontinuitetu

Za priključenje u ovu naprednu grupu, javite nam se direktno na email info@trcaona.hr

Lokacija: savski nasip

Termini treninga:
GRUPA A: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:15-20:15 sati
GRUPA C: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18-19 sati
GRUPA A2: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:15-20:15 sati
GRUPA B: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:15 -20:15 sati

Mjesto okupljanja: kod semafora/sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma

Svlačionice

Na adresi Prisavlje 8 (bit.ly/SavskiNasipSvlacionice) imamo svlačionice koje se za vrijeme trajanja treninga zaključavaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 300 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga koja se nalazi kod sata (nasip iznad Boćarskog doma).

Iza svlačionice je parking, a u blizini tramvaju 4, 5, 7, 14, 17 pa vas potičemo dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga treniramo u dvoredu.

Lokacija: park Maksimir

Termini treninga:
GRUPA A: utorkom i četvrtkom od 19:00-20:00 te subotom 9-10
GRUPA B: utorkom i četvrtkom od 19:15-20:15 sati te subotom od 9-10 sati
GRUPA C1: utorkom i četvrtkom od 19:15-20:15 sati te subotom od 9-10 sati

Mjesto okupljanja: mala pozornica na glavnom ulazu u Park Maksimir (iza restorana Maksimir)

Svlačionice

Na ovoj lokaciji nemamo svlačionice, ali koristimo malu pozornicu iza restorana Maksimir za ostavljanje stvari, a obližnje javne toalete za presvlačenje.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Lokacija: Dubravkin put

Termini treninga:
Termin 1: ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 9:45-10:45 sati
Termin 2: ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 11-12 sati

Mjesto okupljanja: dječje igralište Dubravkin put (kod restorana)

Svlačionice

Na lokaciji Dubravkin put nemamo svlačionice što znači da sve stvari koje uzmete morate nositi sa sobom za vrijeme treninga. Preporučamo da imate mali ruksak sa stvarima ili da svoje stvari ostavite u automobilu ukoliko dolazite svojim prijevozom.

U blizini je javna garaža u koju možete parkirati, kao i otvoreni parking nedaleko od same lokacije gdje se sastajemo. Jednostavno je doći javnim prijevozom jer tramvaji voze iz svih dijelova grada. Možete sići na stanici Trg bana Josipa jelačića pa prošetati 10ak minuta ili sići na stanici Frankopanska pa vas potičemo da koristite javni prijevoz ili dolazite biciklima.

Upiši nordijsko hodanje!

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termina održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.