fbpx

Klub nordijskog hodanja Zagreb

Treniranjem u klub nordijskog hodanja Zagreb doći ćete u hodačku formu koja će vam omogućiti hodanje dužina između 5 i 10 km, ovisno o vašim željama i mogućnostima.

Program kluba nordijskog hodanja kreće po završetku škole nordijskog hodanja, a nakon što ste uspješno svladali tehniku nordijskog hodanja.

Treninzi su koncipirani tako da je svaki trening u tjednu drugačije usmjerenosti. Tako će jedan trening biti usmjeren da možete duže hodati, drugi da budete brži, a na nekim treninzima radit ćete vježbe snage, mobilnosti, ravnoteže i vježbe s elastičnim trakama.

Treninzima u klubu nordijskog hodanja možete se priključiti bilo kada tijekom godine uz uvjete da ste

  • prethodno naučili tehniku nordijskog hodanja te
  • da ste u formi da možete samostalno hodati barem 3-5 km.

Za priključenje u ovu naprednu grupu, javite nam se na email info@trcaona.hr

Lokacija: savski nasip

Termini treninga:

  • GRUPA 1: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18-19 sati
  • GRUPA 2: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19-20 sati

Mjesto okupljanja: kod semafora/sata/klupica na savskom nasipu kod Boćarskog doma

Svlačionice

Na adresi Prisavlje 8 (bit.ly/SavskiNasipSvlacionice) imamo svlačionice koje se za vrijeme trajanja treninga zaključavaju pa se u njima možete presvući te ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocjenosti jer ne odgovaramo za eventualna otuđenja. U zgradi imamo pitku vodu i toalete. Svlačionice su udaljene cca 300 metara od lokacije okupljanja/održavanja treninga koja se nalazi kod sata (nasip iznad Boćarskog doma).

Iza svlačionice je parking, a u blizini tramvaju 4, 5, 7, 14, 17 pa vas potičemo dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi savskog nasipa te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga treniramo u dvoredu.

Lokacija: park Maksimir

Termini treninga:

  • GRUPA 1: utorkom i četvrtkom od 18-19 te subotom 10:30-11:30
  • GRUPA 2: utorkom i četvrtkom od 19-20 sati te subotom od 9-10 sati
  • GRUPA 3: ponedjeljak, srijeda i petak 9:30-10:30.

Mjesto okupljanja: mala pozornica na glavnom ulazu u Park Maksimir (iza restorana Maksimir)

Svlačionice

Na ovoj lokaciji nemamo svlačionice, ali koristimo malu pozornicu iza restorana Maksimir za ostavljanje stvari, a obližnje javne toalete za presvlačenje.

U blizini (kod Ekonomskog fakulteta) je veliki parking te tramvaji 1, 9 i 17, a nije daleko ni Maksimirska ulica kojom idu tramvaji 4, 5, 7, 11 i 12. Mi vas potičemo da na treninge dolazite javnim prijevozom ili biciklima.

Lokacija: park Bundek

Termini treninga:

  • GRUPA 1: ponedjeljkom, srijedom i petkom 9-10 sati
  • GRUPA 2: ponedjeljkom, srijedom i petkom 17:30-18:30 sati

Mjesto okupljanja: glavni ulaz, kod rampe s južne strane Bundeka, nasuprot hotela Zagreb

Svlačionice

Na lokaciji Bundek nemamo svlačionice pa na trening nosite ruksak samo sa stvarima koje su vam prijeko potrebne (ključevi, novčanik).

U blizini je parking te autobusna stanica na kojoj staju svi autobusi prema Novom Zagrebu pa vas potičemo da na treninge dolazite biciklima ili javnim prijevozom.

Treninzi se održavaju na pješačkoj stazi parka te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge korisnike (pješake, bicikliste i trkače) i stoga treniramo u dvoredu.

Upiši nordijsko hodanje!

Ukoliko ti odgovara neka od lokacija i termina održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.