fbpx

Škola trčanja - Rijeka

VAŽNO, VAŽNO!
Jubilarna 10. generacija Trčaonine škole trčanja kreće u ožujku 2020. godine. Svi zainteresirani za pohađanje početničkih grupa škole trčanja mogu već sada ispuniti prijavni obrazac, a mi ćemo vam se javiti u siječnju/veljači 2020. sa svim informacijama.

Do tada pratite vijesti na ovoj web stranici te objave na našoj Facebook stranici www.facebook.com/trcaona.

Riječka grupa se okuplja ispred atletske dvorane Kantrida. U dvorani imamo svlačionice koje se čuvaju pa se u njima možete presvući i ostaviti odjeću i ruksake. Molimo ne ostavljajte dragocijenosti jer ne odovaramo za eventualna otuđenja.

U zgradi imamo tuševe, vodu i toalete.

U blizini dvorane (ispod stadiona Kantrida) se nalazi veliki parking koji se ne naplaćuje.

Treninzi se održavaju na pješačkim površinama te je nužna velika disciplina kako ne bismo ometali druge pješake i s toga trčimo u dvoredu.

VAŽNO: Treninzi se tijekom ljetnih mjeseci (srpanj i kolovoz) održavaju na Kastvu (Lužina) gdje nećemo imati svlačionice.

Kontakt email: trcaona.rijeka@gmail.com

Trener

  • Damir Adžaga
  • Branka Paškvan

Termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom i srijedom u večernjim satima (od 17 – 18 i 18 -19 sati) i subotom u jutarnjem terminu (od 8 – 9 i 9 – 10 sati).

Mjesto okupljanja u Rijeci

Zumirajte do kraja kako biste vidjeli točnu lokaciju ulaska u atletsku dvoranu Kantrida.

Upiši školu trčanja u Rijeci

Ukoliko ti odgovara ova lokacija i termini održavanja, ispuni prijavni obrazac i pričekaj našu email poruku s upisnicom.