fbpx

Pravila nagradnog natječaja „Dobar izgovor Brooks tenisica vrijedi“

ČLANAK 1.

PRIREĐIVAČ NATJEČAJA

Nagradni natječaj „Dobar izgovor Brooks tenisica vrijedi“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Društvo športske rekreacije Aktivan život, Zvonimirova 59, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije škole i kluba trčanja i nordijskog hodanja Trčaona. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo za provođenje ovog Natječaja.

ČLANAK 2.

PRAVO NA SUDJELOVANJE

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati uz suglasnost roditelja ili staratelja, koji, u slučaju dobitka nagrade, nagradu i preuzimaju. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju Priređivači, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

ČLANAK 3.

TRAJANJE I OBJAVA POBJEDNIKA

Nagradni natječaj počinje 2. ožujka 2020. u 16:00 i završava 8. ožujka 2020. u 23:59 (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja). Dobitnici nagrada biti će objavljeni 9. ožujka 2020. na Facebook eventu Priređivača www.facebook.com/trcaona/ .

ČLANAK 4.

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba napisati u komentare ispod nagradnog natječaja na Facebook stranici Trčaone izliku koju je imao/imala za ne upisati školu trčanja.

Prijava pod lažnim identitetima nije dopuštena. Priređivač će provjeriti legitimnost svake prijave i može diskvalificirati iz natječaja one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

Sudionik može ostaviti neograničen broj komentara.

ČLANAK 5.

NAGRADE

Nagrade se dodjeljuju odabirom najkreativnijeg komentara. Najkreativniji komentar odabrat će žiri sastavljen od trenerica i trenera Trčaone. Nagrađeno će biti ukupno jedna prijava s ukupno jednim dobitnikom, a njegovo/njezino ime biti će objavljeno na Facebook stranici Priređivača i web stranici Priređivača www.trcaona.hr .

Nagrada:

  1. nagrada – jedan par tenisica za trčanje marke Brooks Ghost 12

Nagrade se ne mogu zamijeniti za druge proizvode, niti se mogu zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po Nagradnom natječaju.

U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6.

DOBITNICI

Dobitnik/ica će biti obavješten o osvajanju nagrade u ponedjeljak 9. ožujka putem maila. Dobitnici će svoju nagradu preuzeti u vrijeme definirano od strane Priređivača. Od Dobitnika će se zatražiti osobni podatci samo u svrhu preuzimanja nagrada.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik nije odgovorio na mail u roku od 72 sata, ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, Facebook Inc., te svi zaposlenici i predstavnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade.

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 2.3.2020.

Društvo športske rekreacije Aktivan život