fbpx

Moj doživljaj Trčaone Zagreb

Odmalena sam sportski osvještena i volim svaki oblik rekreacije, ali ono što svaki utorak, četvrtak i subotu odrađujem na treninzima Trčaone je za čistu peticu. Dinamično je i trčanje u grupi puno je lakše od samostalnog. Vrijeme jako brzo prođe, a kilometri otrčanog neprestano rastu. Jako je dobar osjećaj kad na kraju treninga saznamo koliko smo kilometara ukupno prešli.

Sunčni dani me dodatno pune energijom za trčanje

Prezadovoljna sam trenerima, vježbama dinamike, snage i istezanja zahvaljujući kojima nikada nema upale mišića. Lokacija na Maksimiru mi je također bez zamjerke, kombiniramo trčanje kroz šumu ili po asfaltu i to je dodatna zanimljivost da svatko može vidjeti što mu bolje paše.

Prošla sam kroz start svoje trkačke priče, a do cilja je dug put

Svima preporučujem isprobati ove vrste treninga. Najvažnije je krenuti, možda se i natjerati, ali svaki idući put i sve poslije 1. treninga je puno, puno lakše. Osobno mogu reći da mi je trčanje zahvaljujući Trčaoni postalo najveći gušt, kao neka zanimljiva navika. Preskakanje treninga nikad mi nije ni na kraj pameti, zato svi priprema, pozor, kreni sad!

Napisala: Ana Lovrinčević, članica škole trčanja u Trčaoni Zagreb

Podijeli tekst na društvenim mrežama: