fbpx

Dragi dnevniče… 2. dio

Dragi dnevniče,

poglavlje broj dva mog trkačkog bloga može značiti samo jedno, još jedan trkački mjesec je uspješno odrađen, a ja sam i dalje tu! Bilo je tu svega, uspona, padova, plivanja i zujanja, ali slijedi the best of the best, top pet stvari koje su obilježile protekli mjesec. Vežite pojaseve, polijećemo!

  1. Brojanje kadence je prošlost. Svima je 45, čak i kad nije.
  2. Bečki odrezak je smijenjen i više se ne nalazi na našoj listi prioriteta netom prije treninga. Zamijenila su ga neka bolja i poznatija lica.
  3. Ovo poznato lice s drugog mjesta zove se ni više ni manje nego… CR7. Neizostavan prijatelj svakog trkača, naša snaga, hrana i vjetar u leđa. Distribucija “gori”, dostava direktno od CR-a do Prisavlja 8, a napredak vidljiv odmah nakon preuzimanja (nuspojave uobičajene).
  4. Iako CR7 zbog svoje popularnosti realno zaslužuje bar još jednu točku, na četvrtom mjestu definitivno zasluženo stoji naš najčešći gost na treninzima, kiša. Pojava koja je obilježila svaki, ali svaki tjedan u svibnju nije bila prepreka onima najupornijima. U trgovinama su se tražile peraje više, ali svladani su i prvi plivački izazovi na Savi.
  5. I posljednje, ali nimalo manje bitno od prethodna četiri, peto mjesto pripada komarcima. Bez brige, ova mala zujava stvorenja nam još ne prave društvo na nasipu, a čini se da ove godine ni neće! Za bezzzbrižno trčanje uzzz Savu pobrinuo se naš dragi trener, šaptač komarcima, zzzaštitno lice Autana, i dalje uz nas (osim srijedom!) iz prošlog poglavlja, Marko Bićanić. Hvala, treneru!

Ključne riječi: kadenca, CR7, CR7 drugi put, kiša, komarci

Za sve one koji nažalost nisu dio mog malog, ali velikog trkačkog tima, nemojte zamjeriti na jednom pomalo internom izdanju dnevnika. Toliko sam dugovala mojim ljudima nakon velike podrške i osmijeha koje su mi dali nakon moje prve priče.

Šalu na stranu, ovi su ljudi, zajedno sa mnom, stvarno napravili jedan veliki trkački korak naprijed. Sa svibnjom su otišle i sve upale mišića nakon prvih ozbiljnih prijeđenih kilometara, sve (dobro ne baš sve, ali neke) nezdrave navike, a kiša na koju smo se žalili u prvom dijelu sad nam je otkrila svoje čari. I veselimo joj se, i kiši i suncu i kilometrima i novim izazovima. Ma i komarcima, za njih smo ionako prebrzi. S novom pričom u novi mjesec i nove kilometre, ajmooo, lipanj!

Ostanite mi dobri i brzi!

Vaša trkačica Danijela

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: