fbpx

Pismo

Dobar dan,
želim vam ovim putem zahvaliti na izrazitom trudu svih trenera, na dobroj organizaciji, na stručnom vođenju.
Iskreno nisam imala nikakva posebna očekivanja, ali sa cjelokupnim programom i vodstvom istog sam oduševljena.
Prije se ne bih mogla zamisliti da trčim, bježala sam od takve pomisli a da ne govorim o pokušajima.
Iskustvo vaše prošlogodišnje polaznice me je potaknulo na razmišljanje, pa sam se upisala u školu, misleći kako ću brzo odustati.
11050815_885910971472640_4829022002523021233_o
Evo već sam u 4. tjednu treninga i veselim se svakom novom treningu. S nestrpljenjem očekujem tjedne programe i mislim: Bože, hoću li ja to moći? Nije mi lako, isprobavam i svaki puta pomičem svoje granice. Kada me pitaju imam li upalu mišića, kažem NE. Osjetim mišiće, nekada više, nekada manje ali me do sada nikada ništa nije boljelo.
Ovim pismom samo sam vam htjela reći da ste svojim radom zaista dobili osobu koju je trčanje oduševilo.
Hvala Vam i samo nastavite tako…
Završila sam sa 6 tjednom treninga. Vjerojatno vas zanima kako je sada?
Zbog poslovnih obaveza nisam bila u mogućnosti odraditi 3 treninga, ali uz program trčanja koji svake nedjelje e-mailom dobijemo i koji  još uvijek željno iščekujem, nisam baš vjerovala u uspjeh. Ali USPJELA SAM. Istrčala sam sve prema programu sama, iako je puno ljepše zajedno se “mučiti” u grupi..
 I da – bilo mi je teško , mislila sam nekoliko puta odustati. Mislila sam si: što meni ovo mučenje treba? Nakon trećeg treninga koji sam odrađivala sama i to po asfaltu, počela sam osjećati posljedice trčanja po tvrdoj podlozi.
Bolni  ligamenti u stopalu. Mažem, hladim, masiram i ne preskačem treninge. Je li to dobro ili ne – ne znam. Jedino što znam je, da mi je ovih 6 tjedana treninga već promijenilo fizčku i psihičku kondiciju tj,  bolje se osjećam, imam više volje i snage za sve dnevne obaveze.
I ono zbog čega sam krenula dolazi na vidjelo: kondicija za moja streličarska natjecanja, te sam u subotu na turniru osvojila zlato na 40m sa osvojenih 502 kruga.
Ali i ono zbog čega mi žene idemo trčati je….linija  ššššššš  😉
Mišići se naziru, kilaža smanjuje, i sve u svemu treba…
…TRČATI DO KRAJA…..<3
Srdačan pozdrav
Kristina Vokić

Podijeli tekst na društvenim mrežama: