fbpx

Priča o ljubavi prema trčanju

Moja priča je zaista neobična, puna anegdota, životna je to ljepota. Svaka priča mora imati sretan kraj, zato znaj, tako je i moja bila puna šarenih boja. Sve je počelo još od ljeta, a odvelo me do Trčaona svijeta. Trčaona je u rujnu postala moja oaza spasa, ljubavi i sreće.
Danas je to razlog radosti najveće. Kao rekreativka potpuna, bez osjećaja za sport, koordinaciju, Trčaona me odvela na kreaciju. Tog dana, uslijed jutra rana, krenulo je prvo testiranje za prvi kilometar. Bio je to samo u leđa vjetar.

Trenerica Marta je divna osoba, ona nas je pripremala, osmijeh, podršku i snagu u nama je spremala. Hvala joj što mi je dala prvi korak da pobijedim samu sebe i potrčim do cilja, dala je radost koja vrijedi sto milja. Nakon toga bajka je dobila veću notu, prebačaj u novu grupu dao je optimizam mom trkačkom životu.

Trener Filip je tada počeo s nama trenirati, trčali smo puni nade, tolerancija, jer poštovanje, iskrenost i ljubav u Trčaoni se grade.
Trčanje je postalo pjesma, životni moto za sve izazove, upoznala sam ljude predivne nove.

Danas sam ponosna na sve ljude koji su u Trčaoni vjerovali u mene, na uzajamnom zajedništvu koje smo postigli, došli smo do kraja, uslijed nebeskog sjaja. Siječanj me odveo na nove staze, hrabro te trkačke noge gaze. Sada nas vodi trener Ivor koji je jako drag, pozitivan i blag.

Hvala vam Trčaona na prilici koju ću uvijek pamtiti. Trenerima i grupama sa zadovoljstvom ću se vratiti.

 

Napisala: Ana Džaja, Trčaona Zagreb

Podijeli tekst na društvenim mrežama: