3, 2, 1 … kreni!

U petak 28. veljače 2014., u zagrebačkom Boćarskom domu je predstavljen program rada četvrte generacije adidas škole trčanja za odrasle. I ove je godine interes za školu veliki što samo potvrđuje činjenicu o kvaliteti našega rada i posvećenosti svakome članu.

predstavljanje

U Zagrebu je školu upisalo više od 350 polaznika dok u Rijeci imamo 60 novih članova.

U Zagrebu će se trenirati na dvije lokacije – savski nasip i park Maksimir, dok se u Rijeci trči na Kantridi. Također, predstavljeni su i trenerski timovi – zagrebački predvodi naš uspješni atletičar Vedran Lozanov, dok riječki predvodi iskusni triatlonac Damir Mesec.

Od programa, istaknuta svu dva ključna cilja: nastup početkom lipnja na Plitvicama na utrci od 5km i finalni ispit na zagrebačkom polumaratonu u listipadu ove godine.

Springblade_zenske

I na kraju su iz adidasa predstavili novitete iz programa adidasove odjeće i obuće za trčanje. Premijerno je predstavljena nova adidas Springblade tenisica za trčanje s elastičnim “oštricama“.

Pogledajte fotografije s predstavljanja (http://www.flickr.com/photos/skola-trcanja/sets/72157641766361865/), a od ove godine nas možete pratiti i na našem Instagram profilu – http://instagram.com/skola_trcanja

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: