6 mjeseci treninga i 2 utrke u Trčaoni

Drage članice i članovi ili još bolje drage trkačice i trkači. A zašto trkačice i trkači? Zato što to sada to uistinu i jeste!

Prošlo je 6 mjeseci, 188 dana, 4512 sati ili 51,51% od 2017. godine od kada ste započeli svoju trkačku priču s nama u Trčaoni školi trčanja. Puno se toga promijenilo od ožujka kada ste došli na prvi trening. Više ne možete zamisliti svoj tjedan bez treninga, život bez aktivnosti, radost bez ekipe s trčanja. Prema vašim reakcijama, porukama i mailovima vidimo da je promjena i više nego vidljiva. Čestitamo! Ne samo na dvije uspješno završene utrke od 5 i 10 kilometara, na više od 10 pretrčanih kilometara petkom i subotom, i zato što ste treninge odrađivali i kada ih nije bilo – praznicima i tijekom godišnjeg odmora. Želimo vam čestitati na volji i trudu, na svemu što ste promijenili u sebi i ljudima oko sebe u ovih 6 mjeseci i što ste odlučili unijeti veliku promjenu u svoj život.

U nedjelju 10.9. trčali ste jednu posebnu utrku na 5 i 10 km. Onu humanitarnu Mliječnu stazu koja je svim prijeđenim kilometrima dala posebno značenje. Atmosfera je od starta do cilja bila odlična i sigurni smo kako će ostati u najljepšem sjećanju.

Ostalo je još manje od mjesec dana do vaše glavne utrke, polumaratona 8.10. u Zagrebu. Iako vam se sada 21 km čini nedostižan i daleko, uz potporu trenera i vaših kolega trkača, sigurni smo kako ćete i tu završnu utrku istrčati onako kako samo članovi Trčaone znaju – sa smiješkom jer ste vrijedno trenirali kako bi došli do toga. 🙂

Ukoliko se još niste prijavili za polumaraton, svakako to učinite na zagreb-marathon.com/hr/prijava/. Platiti možete na treningu do kraja rujna.

Prije utrke imat ćemo i predavanje o tome kako se najbolje pripremiti za polumaraton, koje će voditi glavni trener Trčaone Zagreb Tomislav Marinović. Uskoro više detalja o terminu i lokaciji na našoj web i Facebook stranici.

Veselimo se Zagrebačkom polumaratonu jer će Trčaona opet biti najveća grupa trkača koja sudjeluje na ovoj utrci!

Vidimo se na treninzima.

Napisala: Tea Gvardijan

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: