adidas Boost – revolucionarna tehnologija

Blanka Vlašić je u jeku priprema za povratak na atletska borilišta ovih dana u Splitu započela s testiranjem revolucionarne inovacije koja sportašima daje osjećaj “beskrajne energije”. Blanka Vlašić je ušla u krug vrhunskih svjetskih sportaša odabranih da testiraju Boost tehnologiju koja pruža najveći povrat energije do sada, uz pomoć novog materijala koji je razvio adidas u suradnji s kemijskom tvrtkom BASF.

Blanka_Boost

Blanki će se u testiranju Boost tehnologije pridružiti mladi nogometaš Andrej Kramarić i Matea Matošević, višestruka državna prvakinja u trčanju na dugim prugama, a preliminarna testiranja adidasove inovacije obavit će i stručnjaci u Biomehaničkom laboratoriju Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Blanka  i testni tim će prve rezultate testiranja “beskrajne energije” objaviti na predstavljanju Boost tehnologije već u četvrtak, 7. ožujka u središtu tvrtke adidas u Zagrebu.

Za sve one koji se žele pridružiti testnom timu pozivamo da posjete www.fit2run.com.hr i pošalju odgovor na pitanje: Do kuda bi otrčao da imaš beskrajnu energiju? Na boost@fit2run.com.hr

Više pogledajte u priogu Extra Magazina

Podijeli tekst na društvenim mrežama: