adidas škola trčanja – najava

Želite dokazati sebi ili nekome drugome da se u 5 mjeseci možete pripremiti i na jesen istrčati Zagrebački polumaraton (21km)?

Ako ste potvrdno odgovorili na ovo pitanje onda ste na pravom mjestu jer adidas Hrvatska, udruga Aktivan život i Atletski klub Sljeme organiziraju prvu adidas školu trčanja za odrasle!

Prijaviti se mogu svi punoljetni građani koji se žele kvalitetno pripremiti za svoj prvi polumaraton – Zagrebački polumaraton koji će se održati 9.10.2011. Garantiramo dobru zabavu, hrpu poklona, zdrav način rekreacije, ali i puno rada i znoja.

Zahvaljujući novoj adidasovoj tehnologiji, trčat ćete ugodnije i učinkovitije. Već odavno znate da dobra tenisica nogu čuva. No, adidas je napravio korak više pa uz najnoviju kolekciju tenisica s tehnologijom Formotion i dalje razvija miCoach uređaj – inovativni audiouređaj za trening koji trkače motivira, inspirira i omogućuje im da postanju bolji i dosegnu svoje ciljeve u treniranju.

cilj?
U 5 mjeseci od netrkača do polumaratonca!

gdje?
Grad Zagreb

kada?
Škola traje od 23.5. – 23.10.2011., a grupni treninzi se održavaju ponedjeljkom i srijedom od 18-19h.

kako?
Stručno izrađen i vođen plan priprema i treninga za početnike. Zajednički treninzi na otvorenom i zatvorenom 2-3x tjedno (ponedjeljak, srijeda, vikend). Individualne konzultacije s trenerom preko e-maila neograničeno. Stručna edukacija kroz predavanja.

koliko košta?
100 kn mjesečno

što je uključeno?

  • stručno vođeni treninzi (grupni, individualne konzultacije)
  • 5 edukativnih predavanja
  • korištenje fitness centra prema planu treninga
  • adidasov paket dobrodošlice (clima-cool majica i kapa, sportske čarape)
  • adidas pokloni motivacije tijekom priprema (tenisice, bočice za vodu, znojnici)
  • bočica izotoničnog napitka na svakom treningu

trener?
Dragan Janković: u trčanju 24 godine; pretrčao više od 1.100 utrka, od čega 83 maratona, 217 polumaratona i jedan ironman; trenirao više od 150 trkača, od čega je njih 78 završilo maraton, a troje su postali državni prvaci u maratonu; 10 godina predsjednik Atletskog kluba Sljeme; 10 godina glavni urednik jedinog trkačkog časopisa Maratonac; sudjelovao u organizaciji preko 1.000 atletskih i triatlonskih natjecanja

umjesto diplome?
Svi koji uspješno proču školu (više od 75% treninga) dobivaju besplatnu startninu za Zagrebački polumaraton (09.10.2011.), a oni koji uđu u cilj polumaratonske utrke dobivaju adidas tenisice za trčanje!

uvjeti?
Punoljetnost, želja za trkački napredak.

prijava?
Prijave primamo na www.utrke.net/adidas-skola-trcanja do 15.5.2011. Broj polaznika škole je ograničen. Organizatori će iz prijava izabrati najsretnije i 19.05.2011. ih obavijestiti o početku trkačke školske godine.

organizatori škole
adidas Hrvatska, DŠR Aktivan život, AK Sljeme Zagreb

imate pitanja?
Pošaljite ih na adidas.skola.trcanja@gmail.com

Trčanje je ALL in!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: