adidas škola trčanja – Rijeka

Nakon iznimno uspješne prve sezone škole trčanja za odrasle u Hrvatskoj, održane prošle godine u Zagrebu te velikog interesa za drugu generaciju koja je upravo počela, Društvo športske rekreacije “Aktivan život” s ponosom najavljuje i početak prve škole trčanja u Rijeci.

Rijeka se već desetljećima diči nazivom “Zdravi grad”, a tradicionalni riječki proljetni polumaraton koji starta na Korzu već  je dobio kultni status među ljubiteljima trčanja. Upravo zato smo odabrali Rijeku kao drugi grad u Hrvatskoj u kojem pokrećemo školu trčanja.

Vjerujemo da će svi odrasli građani Rijeke, bez obzira na prethodno sportsko (ne)iskustvo, prepoznati prednosti zabavnog vježbanja u grupi i uz stručno vodstvo te će poželjeti naučiti pravilno trčati i možda već sljedeće godine nastupiti na polumaratonu u svome gradu.

CILJ ŠKOLE
Cilj organiziranja škole je isti kao i u Zagrebu – prihvatiti apsolutne početnike i od njih napraviti zaljubljenike u trčanje, najjednostavniji oblik športske rekreacije. Kruna pohađanja škole je nastup na Crikveničkom polumaratonu – 02.12.2012.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA
Škola kreće na Bazenima Kantrida u sklopu kojih polaznici koriste svlačionice.  Treninzi će se održavati na potezu Kantrida – Preluk.

Treninzi će se održavati

  • ponedjeljkom i srijedom: 19-20h i 20-21h
  • subotom: 8-9h i 9-10h

TRAJANJE
Škola će trajati od  2.5.-2.12.2012. (7 mjeseci).

PLAN I PROGRAM
Polaznici škole će trenirati prema stručno izrađenom i vođenom programu. Zajednički treninzi se održavaju na otvorenom 3x tjedno uz individualne konzultacije s trenerom na treningu ili putem e-maila. Zagrijavanje, istezanje i učenje tehnike trčanja su sastavni dio svakog treninga.

Trener će slati tjedni raspored treninga tako da u slučaju izostajanja možete samostalno napraviti trening.

KOLIKO KOŠTA?
Mjesečna članarina iznosi 150 kn.

ŠTO JE UKLJUČENO?

  • stručno vođeni treninzi (grupni, individualne konzultacije putem e-maila)
  • edukativna predavanja (1x mjesečno)
  • korištenje svlačionice i tuševa (u sklopu atletske dvorane Kantrida)
  • adidas majica za trčanje

ADIDAS POKLON ZA NAJUPORNIJE
Jedan od ciljeva škole je da vas kroz 7-mjesečne pripreme dovedemo u formu u kojoj bez problema možete istrčati crikvenički polumaraton. adidas će svim polaznicima škole koji budu redoviti u školi, a to znači da budu članovi škole svih 7 mjeseci i da prisustvuju na najmanje 60% zajedničkih treninga, pokloniti besplatnu startninu za crikvenički polumaraton (02.12.2012.).

ZAINTERESIRANI?
Kako bi se upisali u adidas škole trčanja potrebno je

  1. Otići liječniku opće prakse ili u športsku ambulantu koji vam trebaju izdati potvrdu da se smijete baviti rekreativnim trčanjem.
  2. Ukoliko već niste, ispuniti prijavni obrazac – http://www.skola.trcanje.hr/adidas-skola-trcanja-u-rijeci
  3. Uplatiti članarinu za prvi mjesec (150 kn) ili cijeli iznos školarine (1050 kn) na žiro račun DŠR Aktivan život 2484008-1104393164 (RBA) ili platiti gotovinom prilikom upisa.
  4. Javiti se na skola@trcanje.hr i zatražiti da vam javimo kada i gdje trebate doći na upis.

IMATE PITANJE?
Postavite ga na nedeljko@aktivan-zivot.hr ili na 091/2543-419 (Nedeljko Vareškić)

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: