Advent u Trčaoni 2019.

Prosinac, sada već tradicionalno, znači i Advent u Trčaoni! Kroz cijeli 12. mjesec pripremili smo različita događanja, treninge, korisne informacije i druženja što znači kako za nas nema zimskog sna.

Evo što vas sve očekuje:

POSEBNA BOŽIĆNA OKREPA

  • Privremeno ćemo zamijenit dosadašnju okrepu nešto drugačijom što znači kako spremamo vodu i vadimo kuhano vino te klasične zimske kape mijenjamo onim Djeda Božićnjaka.
Zagrijavanje nakon treninga? Samo za vrijeme Adventa u Trčaoni!

TRČAONA NA ZAGREBAČKOM ADVENTU

  • Kako bi treninge dodatno „začinili“, rutu ne nekoliko treninga preusmjerit ćemo u centar grada na službeni advent. Iako više nemamo period hodanja za vrijeme treninga, dozvoljeno je zaustavljanje zbog fotografiranja uz brojne lampice na Zrinjevcu ili uz bor na Trgu bana Jelačića.

ZDRAVI RECEPTI

  • Klasične okuse Božića zamijenit ćemo nešto drugačijom verzijom zdravih božićnih kolača. Recepti stižu na naš web i FB uskoro, a od vas očekujemo fotke kako su vam ispali.
Tradicionalno božićno druženje Trčaone uz dobru atmosferu i simbolične poklone.

TRČAONA BOŽIĆNO DRUŽENJE

  • Trčaona božićno druženje bit će u subotu 14.12. u Le Cinema Caffe 1. Više o svemu, kao i lokaciju eventa pogledajte na bit.ly/TrčaonaBožićniParty . Pozivamo sve članice i članove da dođu u blagdanskom outfitu jer najoriginalnije ćemo nagraditi.

TAJNO DARIVANJE

  • Tajno darivanje poznatije kao Tajni Djed Božićnjak, izgleda ovako – ukoliko želite sudjelovati svoje ime napišete na komad papira i ubacite u naš šešir na treningu te istovremeno izvučete jedan papirić s imenom jednog od vaših kolegica i kolega trkača. Toj osobi izradite ili kupite poklon do maksimalno 50 kuna vrijednosti i donesete na Trčaona božićno druženje. Možda se dogodi da tu osobu ne poznajete ili s njom nikada niste razgovarali što je sjajan način da se međusobno upoznamo i podijelimo radost darivanja.
Nešto drugačiji treninzi Zimske lige…koja grupa će znati odgovoriti na sva pitanja? 🙂

ZIMSKA LIGA

  • Uobičajene treninge rastrčavanja nadopunit ćemo dodatnom zabavom i malo okrenuti stvari. Svaka grupa Kluba tvorit će jednu ekipu koje će na 5 treninga (5 kola) dobiti mapu s točno zadanom rutom i određenim brojem zadataka i pitanja. Kako bi uspješno završili trening zimske lige potrebno je posjetiti sve točke treninga i točno odgovoriti na sva pitanja i zadatke. Zadatci su orijentacijski ili kreativni, a glavni cilj ove lige je treninge učiniti zanimljivijim i dodatno potaknuti natjecateljski duh članova Kluba. Detaljne informacije stiže od trenera Marka.

VJEŽBANJE ZA VRIJEME PRAZNIKA

  • Iako nam za vrijeme prosinca (posljednji tjedan prosinca 2019. i prvi tjedan siječnja 2020) slijedi pauza od treninga snage i fleksibilnosti, želimo vas potaknuti da vježbate kod kuće te potaknete i svoje ukućane da vježbaju s vama. Treneri Alvin i Eugen te trenerica Lucija pokazat će na našoj Facebook stranici nekoliko jednostavnih ali učinkovitih vježbi koje, sigurni smo, možete rekreirati kod kuće dok gledate TV.
Trčaona trail svake godine posebno se veseli posljednjem treningu u godini.

ZIMA U TRČAONI 

  • Korisni tekstovi i informacije o zimskoj opremi, hidraciji, prevenciji ozljeda, trail trčanju i motivaciji očekuju nas tijekom cijele zime u Trčaoni ali posebno u prosincu i siječnju. Otvoreni smo i dalje za vaše tekstove i blogove generacije te ih nestrpljivo očekujemo.

 

Uživajte u zimskom periodu Trčaone!

Vaš Trčaona tim

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: