Advent u Trčaoni

Blagdansko vrijeme obilježava se i u Trčaoni te smo za naše polaznike u prosincu pripremili mala iznenađenja. Advent smo započeli malo drugačijom okrepom, vodu smo zamijenili kuhanim vinom, a klasične zimske kape onom Djeda Božićnjaka. Kako bismo dodatno „začinili“ treninge rute su vodile u centar grada. Tako smo razgledali i Advent u Zagrebu, a bez da smo propustili trening. Jedina dopuštena pauza bila je fotografiranje uz klizalište ili brojne lampice na Zrinjevcu. 🙂

Ostalo je 15 dana do Božića i na nekim treninzima očekuju nas zanimljive novosti. Vjerujemo kako će svatko pronaći ponešto za sebe – tajni Djed Božićnjak, razgledavanje Adventa, posebna okrepa, dodatni izazovi, okusi i mirisi Božića. No od svega je najvažnije upravo druženje jer nas u subotu 16. prosinca očekuje i božićni party Trčaone.

Startao je prvi Trčaona Advent

Polaznici Trčaone zajedno su cijele godine. U ovom razdoblju dogodile su se uistinu velike stvari – prvi kilometri, utrke, polumaraton ali i sve ono što se događa unutar svakog pojedinog člana. Probijanje granica, nova prijateljstva pa čak i ljubavi. Sve su to sastavni dijelovi dio Trčaone u 2017. godini.

Stoga uživajte u svemu što se dogodilo tijekom godine i nastavite u istom tonu i 2018. Trčaona će vas pratiti u stopu.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: