Bili smo na još jednom izletu na Medvednicu

Ovog vikenda održan je još jedan izlet na Medvednicu. Grupa hodača okupila se u nedjeljno jutro spremna odraditi još jedan u nizu svojih treninga. Startna točka ovog treninga bila je tunel Sljemena, odakle se krenulo po već dobro poznatoj Leustekovom stazom.

Pod vodstvom trenera Ivora, hodači su prešli 8 km dugu rutu. Hodajući utabanom stazom, grupa je hitrim koracima i odličnom tehnikom stigla do odmorišta Runolist, gdje je napravljena pauza uz grah i štrukle.

Vesela atmosfera i smijeh pratili su nas cijelim putem. Dok smo hodali, imali smo priliku uživati u prekrasnim prizorima prirode. Na odmorištu Runolist, uz ukusni ručak, razmijenili smo iskustva i lijepo razgovarali.

Nakon odmora, druženja i uživanja u zrakama sunca koje su obasjale hodače tijekom pauze, došlo je i vrijeme za nastavak ovog izleta. Uslijedio je završni uspon do vrha Sljemena gdje se odmorilo uz kavicu.

Na kraju smo se spustili žičarom, što je bio poseban doživljaj za sve sudionike. Ovaj izlet bio je savršena kombinacija tjelesne aktivnosti, prirodnih ljepota i druženja.

Napisao: Ivor Jovanović, trener nordijskog hodanja u Trčaoni

Podijeli tekst na društvenim mrežama: