Bivša trenerica Maja u akciji "Zaigrana pedala"

Sigurno ste od bivših polaznika čuli nešto o trenerici Maji. Maja Bonačić s lanjskom je generacijom školaraca prolazila trkačko sito i rešeto, dijelila recepte, odrađivala psihoterapije, bodrila, navijala i popravljala tehniku. Ono što možda niste čuli da je naša draga Maja ujedno i magistrica psihologije i praktičar terapije igrom, koja zadnjih godinu i pol dana, pod supervizijom Claudia Mochi-a, radi terapiju igrom s djecom s dijagnozom PAS-a. Maja je završila i ranu procjenu djece 0-6 godina na ERF-u, što joj omogućava procjenu djece i kroz igru i kroz standardizirane instrumente. Istovremeno, ona je i državna prvakinja u dugom triatlonu te vrhunski sportaš I. kategorije, i ono najbitnije – mama jedne trogodišnje Kale.

jebemumisha

Ali… Maja je i “mama” Zaigrane pedale – projekta u kojem će biciklirati kroz cijelu Hrvatsku (od Zagreba, preko Rijeke do Dubrovnika) kako bi ukazala na važnost igre u radu s djecom na autističnom spektru. I neće samo pedalirati 750 km, nego će u 7 gradova u 7 dana održati i 7 predavanja.

Svako mamino besplatno predavanje počinje u 18:30 i traje 2h, a bit će govora o važnosti implementacije igre u rad s djecom na autističnom spektru. Predavanje je namijenjeno svakome koga zanima više sam spektar te kako funkcionira terapija igrom s djecom koja imaju poremećaj iz autističnog spektra.

Bravo, Majo! Ponosni smo na tebe!

Više o predavanjima i Zaigranoj pedali pročitajte na www.zaigranapedala.com.

Ivi First

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: