fbpx

Brooks Cascadia i Ghost – službene tenisice Trčaone u 2022.

Brooks tenisice su dobro poznati američki brend iz asortimana kvalitetne opreme za trčanje, a sjajan su izbor za sve polaznike Trčaone. Dizajnirane su za neprocjenjivo trkačko iskustvo, stabilnost, ublažavanje i kontrolu pri svakom koraku.

O njihovoj kvaliteti najviše govori to što modele Brooks Ghost 14 i Cascadia 16 u 2022. godini nosit će i naši treneri i trenerice, koje možete pitati za savjet i recenziju iz prve ruke.

 

Brooks Ghost 14 je dugogodišnji favorit za većinu trkača. Tenisica je napravljena za udobnost jer imate osjećaj kao da vam netko grli stopalo te izdržljivost što nam osigurava puno istrčanih kilometara na raznim terenima.

Zahvaljujući tehnologiji DNA Loft tenisice su udobne, stabilne i vrlo lagane. Tehnologija Segmented Crash Pad cijelom dužinom potplata omogućuje glatki prijelaz iz druge u treću fazu koraka.

 

 

 

Cascadia 16 idealna je za trail trkače koji žele čvrstu zaštitnu obuću koja je stabilna na raznolikom terenu. Tenisice koje su dizajnirane za dugotrajno trčanje i pružaju odličnu zaštitu za stopala. Osim toga prilagođavaju se terenu i imaju zaštitu od blata i kamenja zbog svoje Ballistic Rock Shield tehnologije. Ovaj model preporučamo i nordijskim hodačima/icama.

 

 

 

Svi aktivni članovi Trčaona svoje tenisice mogu kupiti u dućanima našeg partnera Hervis, s Trčaona kuponom s popustom -20% u trgovinama ili s dodatnih -10% popusta na online kupnju na www.hervis.hr

Pozivamo vas da zapratite službenu Facebook stranicu Brooks Hrvatska.

Ako trebate pomoć pri odabiru tenisica👇

#Trčaona
#getmovin
#Brooks

Podijeli tekst na društvenim mrežama: