fbpx

Brooks Ghost – službena tenisica Trčaone u 2020.!

Naprednim trkačima dobro poznati američki brend kvalitetne opreme za trčanje, a početnicima sjajan prvi izbor, upravo je Brooks. Brooks se prodaje od 1914. godine i trenutno djeluje u 40 država svijeta te je zaslužan za napredne tehnološke inovacije poput DNK pjene te Vinil acetat – pionirski materijal koji je danas standard u industriji tenisica.

Upravo se taj brend u 2020. godini odlučio na suradnju s našom školom i klubom trčanja i postavio njihovu sjajnu tenisicu Brooks Ghost kao službenu tenisicu Trčaone na što smo posebno ponosni!

Brooks Ghost

Potplat Ghost modela napravljen je od BioMoGo DNA Loft pjene koja, za razliku od čiste DNA, ima prednost prilagodljivosti srednjeg dijela potplata što osigurava udobnost te je čak 30% udobnija nego standardna EVA pjena.

Gumeni dijelovi potplata tenisice osiguravaju stabilnost, a raspoređeni su tako da mekoću pokreta osiguravaju kod svakog kontakta s podlogom. Gornji dio napravljen je od izdržljivog i mekanog materijala koji zadržava stabilnost ali osigurava kvalitetnu prozračnost stopala.

Ovo je lagana cestovna tenisica za neutralne trkače koji žele mekanu i stabilnu tenisicu koja pruža udobnost i sprječava ozljede. Iz iskustva znamo – tko jednom isproba trčati u njoj uvijek joj se iznova vraća!

Brooks Ghost modele 11 i 12 u 2020. godini nositi će i naše trenerice i treneri, koje možete pitati za savjet i recenziju iz prve ruke.

 

Jedan od modela ženske i muške tenisice Brooks Ghost 12

 

Svi aktivni članovi Trčaone škole i kluba svoje tenisice mogu kupiti u dućanima našeg partnera Hervis, a u Trčaona paketu dobrodošlice dobivaju kod za 20% popusta u dućanima i dodatnih 10% popusta na online kupnju na www.hervis.hr .

 

Još uvijek niste sigurnu kako odabrati pravu tenisicu? Onda je tekst trenera Igora upravo za vas:

www.trcaona.hr/treneri-pisu/izazov-1-kako-odabrati-tenisice-za-trcanje/

Podijeli tekst na društvenim mrežama: