fbpx

Budite uz trenera Marka na 344,1 km dugoj utrci

Svi već dobro poznajete našeg glavnog trenera Trčaone Zagreb Marka Bićanića i njegovu ljubav prema ultramaratonima. Ovaj sjajan trener već duže vrijeme prelazi sve granice izdržljivosti i u tome je iznimno uspješan. Postolja mu na utrkama nisu strana, a 12 sati trčanja odradio je čak dva puta. Zato nikome od nas u Trčaoni, koji ga takvog poznajemo, nije neobično što se ovaj rođeni Slavonac odlučio za ovu utrku: Ultramaraton Zagreb – Vukovar u duljini 344,1 km. Ovaj etapni cestovni ultramaraton trči se 5 dana, svaki dan u dužini od 48 do 93 kilometara. Start utrke je 1. listopada 2019. u 10:00h u Zagrebu, a cilj je 5. listopada u Vukovaru (Ovčara). Utrka se trči u čast dobrovoljcima Domovinskog rata koji su u ratnim godinama krenuli put Vukovara.

“Oni i svi drugi branitelji moj su motiv i vjera, zbog njih trčim ovu utrku. Ako njima nije bilo teško, ne smije biti ni meni!” – rekao je Marko nakon pitanja “Zašto baš ta utrka?”

Ovim putem želimo pozvati sve članove Trčaone ali i šire, da zajedničkim snagama pomognemo kako bi ovu utrku uspješno završio. Utrka je fizički i mentalno izrazito zahtjevna te je svaka podrška i više nego dobrodošla. Iz tog razloga izradit će se majica s originalnim Zagreb – Vukovar vizualom kako bi svi mi postali dio njegove trkačke priče.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju kvalitetne pamučne majica po cijeni od 100 kuna, obratite se direktno Marku prije ili nakon treninga Trčaone na lokacijama savski nasip i Maksimir ili na marko@aktivan-zivot.hr najkasnije do utorka 10.9.

Prvih deset koji naruče dvije ili više majica, Trčaona nagrađuje svojom trkačkom maramom za treninge.

 

 

Ovako izgledaju majice koje možete kupiti kao donaciju za utrku Zagreb – Vukovar

Imena onih koji doniraju biti će otisnuta na trkačkim majicama u kojima će Marko trčati svih 5 dana. Na taj način postajete njegova najveća podrška i trčite zajedno s njim. Novac od majica u potpunosti odlazi za izradu istih te za nabavku opreme, okrepu i ostale logističke stvari koje su potrebne za jednu ovako dugu i zahtjevnu utrku.

U znak zahvale, trener Marko iz Vukovara će donijeti nekoliko suvenira te dio opreme u kojoj će trčati. Slučajnim odabirom (tombola) osvojit će ih netko od vas koji ste velikodušno dali donaciju.

Izađite iz zone komfora i osjećajte se živim! To je upravo ono što ću i ja učiniti.

“Želim vas potaknuti i motivirati da slijedite svoje snove i ostvarujete ih. Sve je moguće pa tako i istrčati ovu utrku, kao što vi možete završiti vaše utrke za koje se pripremate. Razlika između vas i mene je samo u tome što malo više i duže treniram. Sjetite se gdje ste bili prije pola godine, godinu ili dvije. Morate biti ponosni na sebe i nastaviti dalje, ostvarivati svoje snove i motivirati ljude oko vas. Izađite iz zone komfora i osjećajte se živim! To je upravo ono što ću i ja učiniti. Ultramaraton Zagreb – Vukovar ne trči se samo nogama te je fizički i mentalno jako zahtjevan. Stoga mi svaka podrška zlata vrijedi. Jaka glava igra veliku ulogu te uz veliku motivaciju i podršku, moguće je istrčati 344,1 kilometar.

Sanjajte velike snove!

Vaš trener Marko Bićanić”

Sanjaj i trči Marko jer ekipa iz Trčaone je uz tebe! 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: