fbpx

Članovi Trčaone na Svjetskom prvenstvu u nordijskom hodanju!

Kada pogledamo rekreativni sport u usporedbi s vrhunskim uvijek ćemo reći da su tu jako velike razlike prisutne posebice kada je riječ o količini i načinu treniranja. U vrhunskom sportu to je skoro 4 puta više treninga nego u rekreativnom. Međutim, nekad je dovoljno biti uporan, redovito trenirati na rekreativnoj razini, ali isto tako biti aktivan koliko je god moguće u svoje slobodno vrijeme i svašta je moguće.

Koliko su uporni, redoviti i zainteresirani za kretanje, pokazali su naši članovi kluba nordijskog hodanja. Dobar dio članova kluba natjecao se tijekom 2022. godine na državnom prvenstvu Hrvatskog saveza nordijskog hodanja koji se sastojao od niza natjecanja u kojima su natjecatelji skupljali bodove. Riječ je o utrkama u nordijskom hodanju na 5 i 10 km ovisno o mjestu u kojem su se ista održavala.

Sljedeću fantastičnu četvorku stvarno treba pohvaliti jer su svojim trudom, radom, upornošću i sjajnim rezultatima ostvarili plasman za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu u nordijskom hodanju koje će se održati u Poljskoj u periodu od 2.-4.9.2022. Poželimo im svi zajedno puno uspjeha i dobar hodački ritam:

  • Daria Tkalčić
  • Gordana Vidaković
  • Jadranko Ahel
  • Mladen Borovina

Sretno. I da, ponosno smo na vas do neba!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: