Evo kako je bilo na prvom pokaznom treningu

Ove sunčane subote koja je osvijetlila park Maksimir i savski nasip, Trčaona je otvorila svoja vrata svima željnima novih izazova i rekreacije na otvorenom. Okupljanje je započelo malo prije 11 sati, a atmosfera je bila obogaćena znatiželjom i uzbuđenjem.

Pod vodstvom naših trenera i Trčaona tima, polaznici ovih treninga su se rasporedili u grupe podijeljene na nordijske hodače i trkače, spremni otkriti svoje potencijale i naučiti nove tehnike. Trkači su marljivo savladavali vježbe zagrijavanja i tehniku trčanja, dok su nordijci uživali u osnovama nordijskog hodanja te odabirali idealne štapove za sebe.

Nakon vježbi zagrijavanja, trkači su hrabro istrčali svoj prvi kilometar. Nakon što im je trener rekao da su istrčali puni kilometar, oduševljenja i iznenađenja nije nedostajalo.

Nordijci su također uživali, prilagođavajući visinu štapa za sebe i učeći kako ih pravilno koristiti. U velikoj grupi koja se odazvala, bilo je predivno gledati koliko su željni znanja i savladavanja tehnike. No, ono što je istinski obogatilo ovaj događaj bila je nevjerojatna energija i trud koji su svi uložili.

Svi su lijepo razgovarali, započela su nova upoznavanja i potencijalna prijateljstva. Nije nedostajalo pozitivne energije i međusobne podrške, što je čak privuklo i slučajne prolaznike koji su se zainteresirali za ono što se događa.

Iznimno se veselimo i drugom pokaznom treningu koji se održava ove subote na istim lokacijama te se nadamo da će atmosfera biti jednako inspirativna.

Pridružite nam se u subotu, 2.3. na savskom nasipu i parku Maksimiru od 11 do 12 sati te zajedno proživimo još jedno nezaboravno iskustvo u Trčaoni!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: