FARMACIA DAN u Trčaoni – predavanje i besplatna analiza u Sportskom savjetovalištu

Naši partneri iz Farmacije odlučili su četvrtak 15.6. pretvoriti u Farmacija dan te našim članicama i članovima ponuditi tri sjajne i vrijedne stvari:

PREDAVANJE O HIDRACIJI I ZAŠTITA OD SUNCA

Od 19h možete i svakako trebate poslušati online predavanje o hidraciji i zaštiti od sunca! Ljetne temperature su već stigle, a tu su i razne utrke na koje idemo, a predavanje magistre Ljerke Jurić Karoli prepuno je korisnih informacija koje će vam definitivno trebati. Ovo predavanje posebno je važno za naše školarce koji će tek trčati svoju prvu utrku na 5 kilometara, ali i za klubaše koji su već na 21+ kilometara.

PREDAVANJE će biti dostupno aktivnim članovima Trčaone na linku koji šaljemo u posebnom mailu te će biti dostupan na Trčaona aplikaciji.

 

FARMACIA SPORTSKO SAVJETOVALIŠTE – besplatno mjerenje i savjetovanje

Od 14 do 19h u Farmacia sportskom savjetovalištu u Arena centru u Zagrebu (lokacija, prizemlje) za prvih 15 članica i članova koji se prijave preko obrasca, Farmacia je osigurala vrijedno mjerenje na uređaju za analizu sastava tjelesne mase Accuniq BC720 i savjetovanje sa magistrom kineziologije Miljanom Pavković potpuno besplatno.

Prijave su otvorene na LINKU koji šaljemo u posebnom mailu i nalazi se na Trčaona aplikaciji (Događanja) i prijaviti se trebate za točno navedeno vrijeme. Nakon prijave nije moguće mijenjanje termina dolaska. Ukoliko želite odustati od svog termina potrebno je javiti na tea@aktivan-zivot.hr najkasnije do srijede 14.6. u 12h kako bi mjesto oslobodili za druge.

Više o Farmacia sportskoj savjetovalištu pronađite na https://farmacia.hr/farmacia-preporucuje/savjetovalista/1/sportsko-savjetovaliste

Analiza sastava tjelesne mase Accuniq BC720 i savjetovanje sa magistrom kineziologije Miljanom Pavković

POSEBAN POPUST NA ENERGETSKE GELOVE I IZOTONIKE

Osim što u Trčaona aplikaciji imate Farmacia kupon s 25% popusta na proizvode koji su na njemu navedeni, posebno i samo od četvrtka 15.6. do nedjelje 18.6. u Farmaciji u Arena centru možete ostvariti popust od 25% na sve energetske gelove i izotonike.

Popust se ne zbraja sa ostalim akcijama i popustima i vrijedi samo za članove Trčaone tako da ga je moguće ostvariti na licu mjesta uz pokazivanje gore navedenog kupona.

Iskoristite Farmacia dan u Trčaoni!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: