fbpx

Farmacia – partner Trčaone i u 2020.

Farmacia je sa svojim Sportskim savjetovalištem i ove godine ponosni partner Trčaone. Ubrzo ćete detaljnije doznati koje vam sve pogodnosti Farmacia kao polaznicima Trčaone nudi ali svakako očekujte stručna predavanja i savjetovalište, preporuke ciljanih proizvoda za rekreativce i razne pogodnosti prilikom kupnje. Bilo da ste trkači početnici, redovni rekreativci ili sada već profesionalci Farmacia će vam sa stručne, farmaceutske i znanstvene strane rado odgovoriti na baš sva pitanja o izazovima treniranja,  kreiranju obroka i dovođenju organizma do zdravlja.

Farmacia prati trkače na svim važnim trkačkim događajima.

 

Za sve one koji još ne znaju, Farmacia je jedan od najvećih lanaca ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj koji osim klasične ljekarničke usluge nudi visoku razinu savjetovanja te široki portfolio proizvoda iz kategorije dodataka prehrani, kozmetike, anatomske obuće, medicinskih proizvoda te preparata iz područja sportske i aktivne prehrane. Kako bi vam olakšali manje ili veće, povremene ili česte tegobe ili jednostavno dali vrijedne preventivne savjete, Farmacijini stručnjaci vas kroz savjetovališta (Sportsko, Nutricionističko, Dermatološko i Fitoaromaterapijsko) educiraju i inspiriraju na zdrave odluke.

 

Više o Sportskom savjetovalištu pročitajte na: www.farmacia.hr/sportsko-savjetovaliste/

 

Dati adekvatan savjet koji je praktično primjenjiv, a opet znanstveno podržan, temelj je Farmacijinih smjernica za sve aktivne vježbače, među kojima su najbrojniji trkači kao najbrže rastuća skupina u outdoor sportovima. Jako nam je drago što i u 2020. možemo podržati članice i članove Trčaone i veselimo se svemu što slijedi u narednim mjesecima.

Prije nego započnemo s novim stručnim predavanjima i člancima, pozivamo vas da pogledate našu kolumnu na portalu  www.trcanje.hr/kolumne/farmacia-savjetuje/ . 

 

Vaša Farmacia

Podijeli tekst na društvenim mrežama: