Farmacia partner Trčaone i u 2022.

Farmacia je sa svojim Sportskim savjetovalištem i ove godine ponosni partner Trčaone. To znači da kao članovi Trčaone možete očekivati:

  • stručna predavanja o prehrani, hidraciji, dodacima prehrani i imunitetu
  • brojne korisne savjete za svako doba godine
  • preporuke ciljanih proizvoda za rekreativce i razne pogodnosti prilikom kupnje
  • pogodnosti pri korištenju usluga Farmacia sportskog savjetovališta
  • vrijedne nagrade na natječajima tijekom godine

Bilo da ste trkači/nordijski hodači početnici, redovni rekreativci ili sada već profesionalci Farmacia će vam sa stručne, farmaceutske i znanstvene strane rado odgovoriti na baš sva pitanja o izazovima treniranja, kreiranju obroka i dovođenju organizma do zdravlja.

Farmacia je jedan od najvećih lanaca ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Osim usluge i široke ponude asortimana proizvoda iz kategorije dodataka prehrani, kozmetike, anatomske obuće, medicinskih proizvoda ističe se i vrhunska razina usluge savjetovališta  sa individualnim pristupom svakom pojedincu ovisno o njegovim životnim navikama, zdravstvenom stanju i ciljevima koje želi postići.

Kako bi vam olakšali manje ili veće, povremene ili česte tegobe ili jednostavno dali vrijedne preventivne savjete, Farmacijini stručnjaci vas kroz savjetovališta (sportsko, kardiološko, nutricionističko, pedijatrijsko, fitoaromaterapijsko, dermokozmetičko) educiraju i inspiriraju na zdrave odluke.

Više o temama Sportskog savjetovališta možete pročitati na Farmacia Kreni! Sportskom blogu https://farmacia.hr/farmacia-preporucuje/kreni-sportski-blog

Pitaj i očekuj više uz Sportsko savjetovalište Farmacia.

#Farmacia

Podijeli tekst na društvenim mrežama: