FARMACIA – predavanje o dodacima prehrani u sportovima izdržljivosti

Tržište je puno dodataka prehrani, svaki ima svoju priču, svrhu, namjenu, no često se događa da po preporuci medija, prijatelja ili susjeda posudimo koji te se tad čudimo kako ne djeluje kod oboje na isti način. Dodaci prehrani nisu zamjena za redovnu, raznovrsnu i dobro planiranu prehranu, no pojedini su nužni kod sportaša bilo u fazama ili kontinuirano s dobrim razlozima zašto i s kojim ih ciljem koristiti. Kada, zašto i koliko te da li koristiti pojedine dodatke prehrane i koji imaju znanstveno dokazane učinke na zdravlje i performanse pojasnit će nam Ljerka Jurić Karoli, magistra farmacije ispred ljekarničke ustanove i Sportskog savjetovališta Farmacia, kroz online predavanje o dodacima prehrani kod sportaša u sportovima izdržljivosti, posebno za članove Trčaone Zagreb i Rijeka.

 

TERMIN: subota, 18.9. 2021. od 18h

LOKACIJA: gdje god se nalazite, potreban je samo internet!

KAKO SE PRIKLJUČITI: za direktan link na predavanje kliknite ovdje, a detalje kako pokrenuti predavanje putem platforme Microsoft Teams pročitajte na www.trcaona.hr/trcaona-online-predavanja-microsoft-teams-platforma/


Ljerka Jurić Karoli
dugogodišnja je i iskusna trkačica na duge pruge što znači kako će neki od savjeta dolaziti i iz osobnog iskustva. Ovo stručno i iznimno korisno predavanje ne smijete nikako propustiti, stoga ovim putem pozivamo sve naše aktivne članice i članove škole i kluba trčanja te nordijskog hodanja da se priključe. Pitanja su poželjna i dobrodošla u rubrici “Chat”, a Ljerka će na njih odgovoriti na samom kraju predavanja.

Predavačica Ljerka Jurić Karoli

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: