fbpx

FARMACIA predavanje o hidraciji u sportovima izdržljivosti (online)

Dani su sve topliji, a našem organizmu potrebno je sve više tekućine. Kod sportaša je dovoljan unos tekućine još važniji! Zašto je to tako te kolika je količina optimalna za hidraciju u sportovima izdržljivosti, otkrit će nam Farmacia i Ljerka Jurić Karoli, magistra farmacije ispred ljekarničke ustanove i Sportskog savjetovališta Farmacia, kroz online predavanje o hidraciji sportaša u sportovima izdržljivosti posebno za članove Trčaone Zagreb i Rijeka.

TERMIN: subota, 12.6. 2021. od 19h

LOKACIJA: gdje god se nalazite, potreban je samo internet!

KAKO SE PRIKLJUČITI: direktan link na predavanje stiže na mail adrese svih aktivnih članova Trčaone, a detalje kako pokrenuti predavanje putem platforme Microsoft Teams pročitajte na www.trcaona.hr/trcaona-online-predavanja-microsoft-teams-platforma/


Ljerka Jurić Karoli
dugogodišnja je i iskusna trkačica na duge pruge što znači kako će neki od savjeta dolaziti i iz osobnog iskustva. Ovo stručno i iznimno korisno predavanje ne smijete nikako propustiti, stoga ovim putem pozivamo sve naše aktivne članice i članove škole i kluba trčanja te nordijskog hodanja da se priključe. Pitanja su poželjna i dobrodošla u rubrici “Chat”, a Ljerka će na njih odgovoriti na samom kraju predavanja.

Predavačica Ljerka Jurić Karoli

Podsjećamo kako Farmacia svim našim članicama i članovima, povodom početka nove 11. sezone Trčaone,  u periodu od 15.3. – 30.6.2021., omogućuje popust od čak 20% popusta na svim prodajnim mjestima Farmacie u Hrvatskoj i to na proizvode navedene na letku.

Potrebno je samo predočiti e-kupon na ekranu vašeg mobilnog uređaja ili u print verziji. Ako još uvijek niste dobili svoj kupon u mailu, javite nam se na info@trcaona.hr.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: