fbpx

FARMACIA predavanje o prehrani (online)

“Što jesti?”, “Koliko jesti?”, “Kada i kako jesti dok treniramo?” – neka su od najčešćih pitanja koje dobivamo. Zato je tu naš sjajan partner Farmacia koji će, već četvrtu godinu zajedno s Ljerkom Jurić Karoli, magistrom farmacije ispred ljekarničke ustanove i Sportskog savjetovališta Farmacia, održati online predavanje o prehrani sportaša rekreativaca posebno za članove Trčaone Zagreb i Rijeka. 🙂

 

TERMIN: subota, 24.4. 2021. od 19h

LOKACIJA: gdje god se nalazite, potreban je samo Internet 🙂

KAKO SE PRIKLJUČITI: direktan link na predavanje stiže na mail adrese svih aktivnih članova Trčaone, a detalje kako pokrenuti predavanje putem platforme Microsoft Teams pročitajte na www.trcaona.hr/trcaona-online-predavanja-microsoft-teams-platforma/

 

Ljerka Jurić Karoli ujedno je i dugogodišnja iskusna trkačica na duge pruge što znači kako će neki od savjeta dolaziti i iz pogleda osobnog iskustva. Ovo stručno i iznimno korisno predavanje ne smijete nikako propustiti te ovim putem pozivamo sve naše aktivne članice i članove škole i kluba trčanja te nordijskog hodanja da se priključe. Pitanja su poželjna i dobrodošla u rubrici “Chat”, a Ljerka će na njih odgovoriti na samom kraju predavanja.

Predavačica Ljerka Jurić Karoli

 

Podsjećamo kako Farmacia svim našim članicama i članovima, povodom početka nove 11. sezone Trčaone,  u periodu od 15.3. – 30.6.2021., omogućuje popust od čak 20% popusta na svim prodajnim mjestima Farmacie u Hrvatskoj i to na proizvode navedene na letku.

Potrebno je samo predočiti e-kupon na ekranu vašeg mobilnog uređaja ili u print verziji. Ako još uvijek niste dobili svoj kupon u mailu, javite nam se na info@trcaona.hr.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: