fbpx

FARMACIA preporučuje – proizvodi za sezonu proljeće/ljeto

Dobrodošli u novu trkačku sezonu 2023.!

Farmacia već godinama podržava trkače i nordijske hodače edukativnim sadržajima, uslugom te promotivnim popustom na široku paletu proizvoda dodataka prehrani i kozmetike koji će se naći na obaveznoj listi svakog sportaša rekreativca.

Ove godine Farmacia vam je pripremila 25% popusta od 1. 3. do 31. 8. 2023. na odabrane proizvode za sve aktivne članove Trčaone:

 • DIETPHARM SVE OMEGE 3 I VITAMIN D: Unos omege 3 nužan je, posebice u osoba koje ne konzumiraju dovoljno ribe niti biljnih izvora bogatih omega 3 masnim kiselinama. Omege 3 imaju protuupalni učinak i esencijalnu ulogu u izgradnji stanica imunološkog sustava. Vitamin D esencijalni je vitamin topiv u mastima. Bilo bi poželjno analizirati njegov nivo u krvi te ga svakako uzimati kao suplement od jeseni do proljeća, odnosno do prve mogućnosti izlaganja suncu. Vitamin D uvelike pridonosi zdravom razvoju kostiju i mišića te imunološkoj obrani.
 • MULTIPOWER i ME FIRST linije obuhvaćaju niz proizvoda sportske prehrane, od proteina sirutke, kreatina, glutamina, veganskih proteina, proteinskih barova, L-carnitina i brojnih drugih proizvoda. Nakon treninga svakako se preporučuju lakoprobavljivi obroci i unos adekvatne količine proteina, a u obliku tekućeg obroka koji se lako nosi i priprema poslije treninga.
 • FIRST ENDURANCE EFS 800 G SVI OKUSI: Prah za pripremu izotonične otopine s najvećim udjelom elektrolita (natrij, kalij, klorid, kalcij i magnezij), obogaćen glutaminom i aminokiselinama razgranatih lanaca. Izvrstan je za vrijeme i nakon težih napora, a pogotovo za vrućina. Okus je blag, pa ga sportaši rado konzumiraju.
 • KAL MAGNEZIJ MALAT: Organska sol magnezija i jabučne kiseline koja ima visoku razinu bioraspoloživosti i brzo se razgrađuje, a doprinosi normalnoj funkciji mišića i energije.
 • PERSKINDOL ACTIVE SPREJ 150 ML: Ima dvostruki učinak, prvo hlađenja i smirivanja, a zatim nastupa efekt zagrijavanja. Pomaže u ublažavanju i olakšavanju boli u slučaju ozljeda poput istegnuća, nategnutih mišića, puknuća mišića, uganuća i modrica, a često ga koriste i za zagrijavanje mišića prije treninga.
 • BIOKULT BOOSTED kapsule dodatak su prehrani sa 14 sojeva živih kultura mikroorganizama (8×109) uz vitamin B12. Doprinosi održavanju zdravlja crijevne mikroflore i imunološkog sustava.
 • HERMES BIOLECTRA MG 375 RELAX DIREKT A20: Direkt oblik magnezijevog oksida s vitaminom C i skupinom B vitamina.
 • HERMES BIOLECTRA RELAX MG 375 mg + B6 EFFA20: Šumeće tablete s magnezijem, C vitaminom i B vitaminima za normalno funkcioniranje živčanog sustava. Pomažu smanjenju umora i iscrpljenosti.
 • HERMES BIOLECTRA SPORT PLUS GRANULE A20: Magnezij za pripremu u vodi, obogaćen elektrolitima i iznenađujućeg okusa manga i marakuje.
 • EUCERIN SUN CIJELA LINIJA: Široka paleta proizvoda za zaštitu od štetnog djelovanja sunčeva zračenja i njegu kože. Prilikom sportova na otvorenom bitna je visoka zaštita kao i formulacije koje se ne maste i lako nanose te obnavljaju zaštitu kože, a prilagođene su pojedinom tipu kože.
 • SVE USLUGE FARMACIA SPORTSKOG SAVJETOVALIŠTA: Usluge Farmacia Sportskog savjetovališta obuhvaćaju analizu sastava tjelesne mase na uređaju Accuniq 720 te interpretaciju nalaza i daljnje konzultacije s magistrom kineziologije. Bilo da je riječ o procesu mršavljenja, dobivanja na mišićnoj masi ili procesima oscilacije tjelesne mase prilikom napornih treninga i natjecanja, potreban nam je uvid ne samo u brojku na vagi, već u sastav – da se vidi što smo izgubili i dobili. Očuvanje mišića je ključno u svakom procesu kako si ne bismo narušili zdravlje i imunitet, a time i sportski performans.

Farmacia kupon s popustima za navedene proizvode nalazi se u Trčaona aplikaciji – Pogodnosti za članove.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: