fbpx

Farmacia Sportsko savjetovalište za članove Trčaone

Sponzor Farmacia ove se godine pridružila Trčaoni jer je kroz svoje projekte i Sportsko savjetovalište prepoznala važnost sinergije tjelovježbe, pravilne prehrane i ciljane preporuke dodataka prehrani. Za sve one koji još ne znaju, Farmacia je jedan od najvećih lanaca ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj koji osim klasične ljekarničke usluge nudi visoku razinu savjetovanja te široki portfolio proizvoda iz kategorije dodataka prehrani, kozmetike, anatomske obuće, medicinskih proizvoda te preparata iz područja sportske i aktivne prehrane. Kako bi vam olakšali manje ili veće, povremene ili česte tegobe ili jednostavno dali vrijedne preventivne savjete, Farmacijini stručnjaci vas kroz savjetovališta (Sportsko, Nutricionističko, Dermatološko i Fitoaromaterapijsko) educiraju i inspiriraju na zdrave odluke.

Poseban naglasak stavljamo na Farmacia Sportsko savjetovalište koje je već 7 godina partner svim sportašima i omogućava kompletnu sportsko-nutricionističku podlogu za rekreativne i profesionalne sportaše. Unutar Sportskog savjetovališta, uz nadzor našeg stručnog farmaceutskog tima i pomoć Gaia mjernog uređaja, analizira se sastav tjelesne mase te se nakon interpretacije detaljnih rezultata dobiva preporuka pravilne prehrane i pratećih dodataka prehrani prilagođenih potrebama i kategoriji vježbača.

Više o Sportskom savjetovalištu pročitajte na: www.farmacia.hr/sportsko-savjetovaliste/

GAIA aparat za analizu sastava tjelesne mase

Svi članovi Trčaone, pri upisu u sezonu 2019., u poklon paketu dobrodošlice dobivaju i Farmacia kupon s 30% popusta na Multipower asortiman u svim Farmacijama i 30% popusta na usluge Sportskog savjetovališta u Farmaciji u Arena centru Zagreb (GAIA analiza sastava tjelesne mase, individualno savjetovanje, izrada plana prehrane) koji se može iskoristiti jednokratno u periodu od 9.3. do 31.3.2019.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: