fbpx

FARMACIA – stručni partner Trčaone u 2023. godini

Farmacia, sa svojim Sportskim savjetovalištem, nastavlja suradnju s Trčaonom i ostaje ponosni stručni partner!

Što to zapravo znači?

 

Tijekom 2023. godine očekuju vas:

  • stručna predavanja o prehrani, hidraciji, dodacima prehrani i imunitetu,
  • brojni korisni i stručni savjeti koje možete pratiti na našim društvenim mrežama,
  • preporuke proizvoda za sportaše rekreativce i pogodnosti prilikom kupnje poput ekskluzivnog kupona za aktivne članove Trčaone (škola i klub) u bilo kojoj Farmacia poslovnici,
  • pogodnosti pri korištenju usluga Farmacia sportskog savjetovališta,
  • vrijedne nagrade na natječajima poput Ljeto u tenisicama, Trčaona prvenstva i slično.

 

Proizvodi navedeni na kuponu, s kojim ostvarujete 25% popusta na kupnju, odabrani su od strane Ljerke Jurić Karoli, magistre farmacije ispred ljekarničke ustanove i Sportskog savjetovališta Farmacia, koja je i dugogodišnja trkačica te osoba koja će održati sva stručna predavanja u ovoj godini.

 

Kupon je dostupan članovima na Trčaona aplikaciji i aktivan od 1.3.2023.!

 

Bilo da ste trkač ili nordijski hodač početnik, redoviti rekreativac ili iskusni sportaš, Farmacia će vam sa stručne, farmaceutske i znanstvene strane rado odgovoriti na sva pitanja o izazovima treniranja, kreiranju obroka i dovođenju organizma do zdravlja.

Farmacia je jedan od najvećih lanaca ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Osim usluge i široke ponude asortimana proizvoda iz kategorije dodataka prehrani, kozmetike, anatomske obuće, medicinskih proizvoda ističe se i visoka razina usluge savjetovališta sa individualnim pristupom svakom pojedincu ovisno o njegovim životnim navikama, zdravstvenom stanju i ciljevima koje želi postići.

 

 

Više o Sportskom savjetovalištu, koje se nalazi u Farmacia specijaliziranoj prodavaonici u Arena Centru u Zagrebu, možete pročitati na https://farmacia.hr/farmacia-preporucuje/savjetovalista.

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: