fbpx

Franck nastavlja s podrškom Trčaone!

Franck, jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, s ponosom nastavlja sponzorstvo Trčaone!

U Francku su prepoznali sve jaču potrebu za pravilnom prehranom i zdravim načinom života. Stoga se u nihovom bogatom asortimanu odnedavno nalaze i funkcionalni napitci s kavom – Protein, Energy i Smart coffee s dodatkom vitamina i minerala koji dokazano sadrže zdravstvene prednosti. Također se u Franckovom asortimanu nalaze i funkcionalni čajevi koji podižu imunitet, detoksiciraju tijelo, uklanjaju stres i umor. Ovi ukusni napitci pomoći će sportašima i rekreativcima voditi brigu o zdravom i uravnoteženom načinu života.

Osim funkcionalnih napitaka, poznati okus Franckove kave probudit će sva osjetila u novom obliku – Franck Coffee&Go 100% mljevenoj kavi u sticku koja je spremna za samo 1 minutu. Osim kave i čajeva, tu su i Franck Bianka napitci na bazi žitarica bogati vlaknima koji su idealni za sve koji se aktivno bave fizičkom aktivnošću.

Franck će kroz cijelu godinu biti i glavni pokrovitelj sastavnog dijela Trčaone, a to je druženje. Često nakon treninga odvojimo malo vremena kako bi se međusobno bolje upoznali, razmijenili iskustva i započeli prijateljstva, a ne postoji bolji način za to od druženja uz Franck proizvode. Članice i članovi Trčaona kluba to već dobro znaju! 🙂

Veselimo se nastavku uspješne suradnje!

Više o Franckovim proizvodima možete pogledati na www.franck.eu/hr/

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: