Franck podržava Trčaonu!

Franck, vodeći proizvođač kave na hrvatskom tržištu, postao je ponosni sponzor Trčaone.

U želji da pomogne našim članovima škole i kluba u njihovim aktivnostima u promicanju sportskog načina života, Franck je postao dio Trčaona tima. S tradicijom dugom 125 godina, oduvijek prati trendove, a njegovi proizvodi idealni su za svaku priliku.

Tako se u bogatom asortimanu čajeva od nedavno nalaze i novi funkcionalni čajevi koji podižu imunitet, detoksiciraju tijelo, uklanjaju stres i umor. Ovi ukusni napitci pomoći će sportašima i rekreativcima voditi brigu o zdravom i uravnoteženom načinu života.

„Uzbuđeni smo što postajemo dio Trčaona tima! Sigurni smo da će naši napitci biti od velike pomoći ovim vrijednim sportašima. Od funkcionalnih čajeva – ‘Imune čaj’ za podizanje imuniteta, ‘Energise čaj’ za dodatnu dozu energije, ‘Detox čaj’ za zaštitu organizma od štetnih tvari i osvježenje te najbolji napitak za kraj dana – ‘Calm čaj’- do brojnih drugih proizvoda za svačiji ukus“, ističu iz Francka.

Također, poznati okus Franckove kave probudit će sva osjetila sportaša i pripremit ih za najteže treninge od ranih jutarnjih sati. Osim kave i čajeva, tu su i Franck Bianka napitci na bazi žitarica bogati vlaknima koji su idealni za sve koji se aktivno bave fizičkom aktivnošću.

Više o Franckovim proizvodima možete pogledati na www.franck.eu/hr/

Francku želimo dobrodošlicu u Trčaona obitelj!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: