Godinu dana generacije 2017.

Dragi članovi Trčaona kluba,

danas 6.ožujka 2018. točno je godinu dana od kada ste krenuli u Trčaonu. Prvo ste bili školarci koji nisu previše vjerovali u sebe. Posebno niste vjerovali nama kada smo rekli kako ćete utrke trčati iz zabave, a treninge nećete htjeti preskočiti čak ni kada je vani loše vrijeme.

Sada ste Trkačice i Trkači s velikim T. Kilometre prelazite bez ikakvih problema, a i prva zima na trkačkim stazama je lagano iza vas. Sve što možemo reći je ČESTITAMO! Budite ponosni na sebe i svoje kolege iz Trčaone. Sada više nismo samo škola ili klub trčanja i nordijskog hodanja, sada smo Ekipa.

Nakon vaših prvih koraka u školi trčanja više ništa nije bilo isto. Mnogima se život promijenio iz temelja – postali su aktivniji, zdraviji i upoznali osobe koje su im postale bliski prijatelji. Bogatiji ste i za znanje koje su vam prenijeli vaši treneri različitim edukacijama i treninzima ali prije svega bogatiji za entuzijazam i motivaciju koju su vam pružili u zadnjih godinu dana. Upravo su trenerice i treneri Trčaone bili i treneri i savjetnici i psiholozi ali prije svega prijatelji i kolege.

Čestitke i onima koji su Trčaonu školu trčanja i nordijskog hodanja uspješno završili u 2017. godini. Trčaona klub je uvijek tu za vas i voljeli bismo kada biste nastavili s nama i dalje.

Za još puno zajedničkih kilometara reći ćemo samo:

Dobro nam je, tako nam i treba!

Vaš Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: