Naš ovogodišnji sportski partner, dobro poznati dobavljač sportske opreme, Hervis za sve članove Trčaone osigurao je sjajne popuste. Kako bi se kvalitetno pripremili za proljeće/ljeto, a kasnije i za jesen/zima trkačku sezonu u Trčaoni ili kupili svoju prvu opremu za trčanje, evo na što svakako trebate obratiti pozornost:

 1. Kupon s 20% popusta na ukupnu kupnju u svim Hervis dućanima u Zagrebu, Rijeci i Splitu

*Kupon sadrži jedinstveni kod i vrijedi do 31.12.2020. za jednokratnu kupnju isključivo za aktivne članove Trčaone. Popusti i akcije međusobno se ne zbrajaju. Dodatni kuponi za kupnju u Hervis dućanima biti će osigurani kroz godinu.

 

2. Kod za 10% popusta na ukupnu internetsku kupnju na www.hervis.hr

*Kod možete koristiti neograničeno i vrijedi do 31.12.2020. na hervis.hr isključivo za aktivne članove Trčaone. Vrijedi i za već snižene artikle!

 

 

Svi aktivni članovi Trčaone, a to znači članovi Trčaona kluba i svi budući članovi Trčaona škole trčanja i nordijskog hodanja, dobivaju kupon s kodovima za kupnju u svim Hervis dućanima kao i kod za kupnju putem internetske stranice na predstavljanju Trčaone 6.3. i u posebnom članskom mailu s više informacija o korištenju.

 

Zahvaljujemo Hervisu na brizi o našim članovima i sjajnim pogodnostima u 2020. godini! 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: