fbpx

Hervis popusti za članove Trčaone

Naš ovogodišnji sportski partner, dobro poznati dobavljač sportske opreme, Hervis za sve članove Trčaone osigurao je sjajne popuste. Kako bi se kvalitetno pripremili za proljeće/ljeto, a kasnije i za jesen/zima trkačku sezonu u Trčaoni ili kupili svoju prvu opremu za trčanje, evo na što svakako trebate obratiti pozornost:

 1. Kupon s 20% popusta na ukupnu kupnju u svim Hervis dućanima u Zagrebu, Rijeci i Splitu

*Kupon sadrži jedinstveni kod i vrijedi do 31.12.2020. za jednokratnu kupnju isključivo za aktivne članove Trčaone. Popusti i akcije međusobno se ne zbrajaju. Dodatni kuponi za kupnju u Hervis dućanima biti će osigurani kroz godinu.

 

2. Kod za 10% popusta na ukupnu internetsku kupnju na www.hervis.hr

*Kod možete koristiti neograničeno i vrijedi do 31.12.2020. na hervis.hr isključivo za aktivne članove Trčaone. Vrijedi i za već snižene artikle!

 

 

Svi aktivni članovi Trčaone, a to znači članovi Trčaona kluba i svi budući članovi Trčaona škole trčanja i nordijskog hodanja, dobivaju kupon s kodovima za kupnju u svim Hervis dućanima kao i kod za kupnju putem internetske stranice na predstavljanju Trčaone 6.3. i u posebnom članskom mailu s više informacija o korištenju.

 

Zahvaljujemo Hervisu na brizi o našim članovima i sjajnim pogodnostima u 2020. godini! 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: