fbpx

Hervis&Trčaona

Priča o Hervisu i Trčaoni započela je kroz zajednički cilj pokretanja i opremanja ljudi za aktivan život kroz rekreaciju poput trčanja i nordijskog hodanja. Trčaona kroz svoj rad želi omogućiti polaznicima njihovo „vrijeme za sebe“ kako bi ispunili svoju svakodnevicu i živili život punim plućima, a Hervis u skladu sa sloganom „Get Movin“ predstavlja radost prema kretanju i pozitivniji pogled na život.

Hervis nudi širok asortiman robe i pratećih usluga na području sporta i mode te visoku razinu stručnog znanja što ih svrstava među vodeće ponuđače sportske opreme u Hrvatskoj. Upravo iz tog razloga Trčaona se odlučila za suradnju s Hervisom jer želi pružiti svojim polaznicima samo najbolju opremu i savjete kako bi im olakšali ulazak u svijet trčanja i nordijskog hodanja.

 

Hervis oprema trenere u Trčaoni

U Trčaoni najviše vjerujemo u praksu pa tako prije nego što preporučujemo opremu za naše polaznike trčanja i nordijskog hodanja treneri opremu isprobavaju na svojoj koži, odnosno treninzima. Hervis kao naš partner s time se apsolutno slaže i zato redovito oprema naše trenere s novom i kvalitetnom opremom.

Brooks tenisice su dobro poznati američki brend iz asortimana kvalitetne opreme za trčanje, a sjajan su izbor za sve polaznike Trčaone. Dizajnirane su za neprocjenjivo trkačko iskustvo, stabilnost, ublažavanje i kontrolu pri svakom koraku.

 

Edukacija za korisnike

Osim suradnje kroz opremu Hervis i Trčaona vjeruju u edukaciju Hervisovih kupaca i polaznika škole trčanja i nordijskog hodanja te kroz komunikaciju prodajnih stručnjaka i trenera pružaju savjete o opremi, trčanju i nordijskom hodanju kako bi prenijeli znanje na kupce i polaznike.

Zapratite našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/trcaona na kojoj će Hervis u narednih nekoliko tjedana objavljivati stručne savjete o nabaci opreme za trčanje i nordijsko hodanje.

 

 

Pogodnosti za članove Trčaone

Naravno, Hervis osim trenera brine i za polaznike Trčaone jer ipak trebaju imati pristup najboljoj opremi za trčanje i nordijsko hodanje po pristupačnim cijenama i ostalim pogodnostima.

Zato svi članovi Trčaone u Hervisu tijekom 2022. godine imaju popust od 10% za kupnje preko interneta i 20% na kupnju u prodajnom mjestu. Internetski popust od -10% vrijedi čak i na već snižene artikle, stoga požuri i zgrabi svoju opremu što prije na https://www.hervis.hr/shop/

Kupon s popustom dobit ćete u prvom tjednu treniranja u Trčaoni od svog trenera ili ga možete već od danas preuzeti u našem uredu (Ulica kralja Zvonimira 58, Zagreb) radnim danom 9-15 sati.

 

 

Događaji u Hervisu

Događaji u Hervisu služe za upoznavanje korisnika ponudom opreme u Hervis trgovinama kao i s trenerima u Trčaoni jer kao što smo rekli, nema boljeg od prakse. Zato nikad lakši početak sezone treninga jer u trgovinama vas čekaju naši već spomenuti prodajni stručnjaci i trenere iz Trčaone koji vam pomažu pri odabiru nove opreme te daju savjete za bolju tehniku trčanja i nordijskog hodanja.

Evo termina i lokacija događaja:

📍 subota 26.2.2022. 9-13 sati, Hervis – City Centar One East Zagreb

📍 nedjelja 6.3.2022. 9-13 sati, Hervis – City Centar One West Zagreb

📍 subota 16.4.2022. 15-19 sati, Hervis – ZTC Rijeka

Uz savjete postoji i mogućnost osvajanja bogatih nagrada – dođite!

 

#Trčaona

#GetMovin

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: