Idemo na 12. kros utrku Volim trčanje!

Polako se približava vrijeme kada će polaznici škole trčanja i nordijskog hodanja u Zagrebu pretrčati/prehodati punih 5 kilometara bez stajanja. Ovdje ne govorimo samo o treningu već i o prvom veliko izazovu – utrci.

12. kros utrka Volim trčanje savršena je za prvih 5 kilometara naših školaraca. Osim što se radi o ravnom terenu, utrka je obiteljska te su atmosfera i druženje u nedjeljno prijepodne idealni za cijelu obitelj. Stoga dragi naši polaznici evo više informacija:

Za našu prvu utrku, sada već tradiocionalno odabiremo Kros utrku Volim trčanje.

Utrka se održava 9.6. na savskom nasipu (Prisavlje 2 kod Boćarskog doma) sa startom u 9 sati i trči se između dva svima dobro poznata mosta u dužini od 5 kilometara. Okrepa vas čeka na pola puta i svakako ju iskoristite. Treneri trče zajedno s vama tako da nema bojazni od prebrzog tempa. Isto vrijedi i za naše nordijce koji će prehodati navedenu stazu od 5 km s okrepom na 2.5km. Grupu Rekreativka koja trči 2 kilometra neće prelaziti most. Slušajte upute svojih trenera prije utrke ali i na svim treninzima do tada.

Ruta staze od 5 kilometara za trčanje i nordijsko hodanje.

U tjednu prije očekuje vas video u kojem će glavni treneri trčanja i nordijskog hodanja objasniti sve što trebate znati o utrci, kako se za nju kvalitetno pripremiti i što vas očekuje. U nedjeljnom mailu tjedan dana prije utrke stiže i TO DO lista kako od uzbuđenja ne biste zaboravili sve ono što vam je važno za taj dan.

Ono sada trebate napraviti, najkasnije do četvrtka 6.6.2019., je:

  • prijaviti se na utrku putem linka www.utrka.com/utrke/volimtrcanje/2019/prijava/pojedinacno/
    •  Dionica 5km – odabrati utrka građana na 5km i pod Klub upišite Trčaona
    • Dionica 2km grupa Rekreativka – odabrati utrka građana na 2km, pod Klub upišite Trčaona
    • Dionica 5km nordijsko hodanje – odabrati utrka nordijskog hodanja na 5 km, pod Klub upišite Trčaona
  • platite 70kn startnine na jednom od treninga
  • na utrku dođite puni elana i sa sobom povedite cijelu obitelj jer očekuje ih radionica za djecu, izrada transparenata i odmor na “plaži” sponzora Farmacia 🙂

Više o samoj utrci možete pročitati na www.volim.trcanje.hr/ i na Facebook event stranici bit.ly/KrosVolimTrčanje2019

Trčaona Zagreb prođimo zajedno ovu važnu brojku nakon samo 3 mjeseca škole trčanja i nordijskog hodanja, a do tada budite redoviti na treninzima!

Vaš Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: