fbpx

INFO – Timska utrka i Prvenstvo Trčaone na Zagrebačkom noćnom ceneru

Dragi članovi i članice Trčaone,

kao što znate bliži nam se Zagrebački noćni cener, a dio koji možda ne znate je info da je unutar Cenera moguće prijaviti svoju ekipu iz Trčaone na timsku utrku. Također, na Ceneru će biti i Prvenstvo Trčaone na 10 kilometara, a više informacija o svemu u nastavku teksta.

 

TIMSKA UTRKA

Timska utrka je besplatna (odnosno timska se utrka ne plaća dodatno nakon što uplatite svoju kotizaciju) i sve što morate učiniti za prijavu je:

1) Okupite ekipu/tim od minimalno 10 osoba (da, može ih biti i više). Timovi mogu biti istospolni ili mješoviti, no pobjednički tim je samo jedan!

2) Svi članovi tima moraju se pojedinačno prijaviti i uplatiti kotizaciju preko naše Trčaona aplikacije i dobiti svoj startni broj.

3) Proglasite kapetana tima koji nam na email šalje imena i prezimena i startne brojeve osoba koje ulaze u njegov/njezin tim (mail za prijavu: info@zagreb.run)

4) Nakon što istrčite Cener, mi zbrajamo vaše rezultate (prvih 10 najbržih u timu) i tako dobijete svoj timski rezultat koji onda ide u timski poredak

Ukoliko niste dio posebnog tima, a prijavili ste utrku pod klub Trčaona, automatski ulazite u Trčaona team.

PRVENSTVO TRČAONE NA 10 KILOMETARA

Certificirana, ravna i brza ruta Cenera osigurava odlične uvjete za postizanje osobnog rekorda stoga smo odlučili kako će ova utrka ujedno biti i ovogodišnje Prvenstvo Trčaone na 10 kilometara. To znači kako ćemo najbrže pojedince u apsolutnoj kategoriji Trčaone nagraditi peharima i medaljama, a imat ćemo i nekoliko dobnih kategorija gdje će se također voditi žestoka bitka za mjesta na postolju koja će biti nagrađena medaljama na samom Ceneru.

Za sudjelovanje na Prvenstvu Trčaone ne trebaju nikakve dodatne prijave i plaćanja osim onih kroz našu aplikaciju za sudjelovanje na utrci. Na vama je samo da vrijedno i redovito trenirate sljedećih 15-ak dana. 😉

VAŽNO: Ukoliko želite personalizirani broj (s imenom i prezimenom) rok uplate kotizacije za utrku je do ove nedjelje 23.10. u 23:59. Ako ste već uplatili kotizaciju i imate startni broj, on će automatski biti personaliziran i ne trebate ništa dodatno raditi.

Vidimo se na Ceneru.

Trener Filip Koražija

Podijeli tekst na društvenim mrežama: