fbpx

Jesi li ikad bio u Karlovcu?

Prošlo je dva mjeseca od kros utrke „Volim trčanje“, zadnje utrke na kojoj smo masovno nastupili. Poslije nje smo otišli u maksimirsku šumu i još ozbiljnije prionuli treninzima.

Ljeto se polako bliži kraju, a iza nas su kilometri i kilometri pretrčani po uzbrdicama i nizbrdicama Maksimira, litre prolivenog znoja i hektolitri ispijene Cedevite. Vrijeme je da počnemo razmišljati o slijedećim utrkama. Do Zagrebačkog polumaratona je ostalo još dva mjeseca, no prije polumaratona ići ćemo organizirano na još jednu utrku. Riječ je o utrci „Crtom bojišnice“ u Karlovcu koja će se održati 15. rujna.

Glavna utrka je duga 12,4km što nam idealno odgovara tri tjedna prije polumaratona, a u programu ima i utrka građana na 5km koja je primjerena onima koji su nam se naknadno priključili u školi.

Profil staze na 12,4km je prilično ravan, bez većih uzbrdica i nizbrdica pa ćemo svi moći istrčati dobre rezultate koji će nam biti dobar pokazatelj što možemo očekivati na polumaratonu početkom listopada.

Za polaznike adidas škole trčanja koji žele nastupiti na ovoj utrci osigurali smo JEFTINIJU startninu i organizirani odlazak autobusom na utrku. Svi koji žele nastupiti na utrci MORAJU ispuniti ovaj obrazac do 25.08. – http://goo.gl/B1cq2.

Polaznici adidas škole trčanja će za startninu dobiti: startni broj, sudioničku medalju i ručak nakon utrke. Prikupljanje novaca za startninu i autobus vršit ćemo na treninzima u periodu 25.8.-8.9.2012.

I kad vas poslije ove utrke netko pita „jesi li ikad bio u Karlovcu?“, nećete morati odgovarati s „ni da ni ne“.  🙂

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: