fbpx

Kako je prošao prvi tjedan škole

Trčaona Zagreb – Marko Bićanić

Iza nas su prvi trkački koraci. Ekipa je vesela i puna pozitivne energije. Svi brzo uče i usvajaju savjete svojih trenera. Dobro se zabavljamo, ali i sve treninge odrađujemo po planu i proramu. Polaznici napreduju iz treninga u trening, rušeći vlastite rekorde. Neki se već nakon jednog tjedna osjećaju bolje, a sve ostale to tek čeka. Naši školarci imaju puno pitanja što znači da ih mnogo toga zanima,  a to je pravi put ka uspjehu. Sama činjenica da je većina polaznika došla trenirati na prvi kišni trening, govori kako je ova generacija jako motivirana za trčanje. Možda već vole kišu, ili će ju tek zavoljeti jer kišni treninzi su savršeni treninzi. Bravo, samo tako nastavite.

Prvi trening Trčaona savski nasip

Trčaona Rijeka – Damir Adžaga

Prošla su tri treninga i s velikim veseljem mogu reći kako je motivacija na visokoj razini, a odaziv i na kišni trening subotom fenomenalan. Samo tako nastaviti i dalje jer ono najbolje nam tek slijedi. Na našim treninzima je uvijek dobra atmosfera no osim humora ozbiljno učimo i radimo na tehnici. Sve ide postepeno, što je polaznicama i polaznicima ugodno. Vidimo se i u narednim tjednima na treninzima. Nikako ih nemojte propustiti!

Trčaona Rijeka na prvom treningu

Trčaona Split – Krešimir Tijardović

Prvi tjedan u Trčaoni je iza nas. Po reakcijama možemo zaključiti kako su se svi oduševili trčanjem ali najvažnije iznenadili su se koliko zapravo mogu. Ja sam , kao trener, izrazito zadovoljan početkom i vjerujem kako ćemo nastaviti tako sve do kraja škole. Svakako treba naglasiti i odličnu atmosferu od samog početka ali i činjenicu kako je ove godine najveći broj polaznica i polaznika u Trčaoni Split.

Prvi trening Trčaona Split

Trčaona Zagreb nordijsko hodanje – Robert Bobinec

Tjedan obuke novih polaznika je iza nas. Čestitam svima koju su se odlučili na promjenu i uspješno savladali prve korake kao i tehniku nordijskog hodanja. Odlična atmosfera bila je od početka do kraja, a mnogi su osnove naučili iznimno brzo. Ukoliko znate nekoga tko bi vam se želio pridružiti i krenuti trenirati nordijsko hodanje, nova početnička grupa biti će organizirana 9.4. pa ih možete o tome obavijestiti. Svakako zapamtite – nije toliko važno gdje ste sada, jer niste ni blizu onoga gdje možete biti. Vjerujte mi upornost se uvijek isplati. Vidimo se na treninzima.

Prvi trening nordijskog hodanja – Zagreb Maksimir

Podijeli tekst na društvenim mrežama: