Ljeto provedi u tenisicama i osvoji nagrade!

Dočekali smo lijepo vrijeme i ono svima drago doba godine – ljeto. Svi se pripremamo za godišnji odmor i planiramo gdje i kako ga najbolje provesti. Ali upravo u tom razdoblju najviše ispašta ono što ste vrijedno gradili posljednja 4 mjeseca. Kako biste i dalje nastavili trčati i trenirati, iako niste s nama na treninzima u Zagrebu, Rijeci ili Splitu, predlažemo da trkačke tenisice i Trčaona majicu odmah stavite u svoj kofer.

Kako bismo vas dodatno potaknuli na trčanje za vrijeme godišnjeg odmora, pokrenuli smo kampanju „Ljeto u tenisicama“ koja traje od ponedjeljka 1.7. do ponedjeljka 19.8.

Kako biste sudjelovali u kampanji i osvojili vrijedne nagrade evo što vam je činiti:

Fotografiju kako ste odradili svoj trening u majici Trčaone, s kratkim opisom te imenom mjesta gdje ste ga odradili i #ljetoutenisicama, pošaljite najkasnije do petka 16.8. u inbox Trčaone (www.facebook.com/trcaona/) ili na tea@aktivan-zivot.hr

Mi ćemo sve pristigle fotografije staviti u foto album na našoj Facebook stranici stranici, gdje će svi imati priliku glasati za najoriginalnije. One fotografije koje do 19.8. prikupe najviše vaših „lajkova“ osvojit će sjajne nagrade naših sponzora Franck, Farmacia i Joma. Natječaj je otvoren isključivo za članove Trčaone Zagreb, Rijeka i Split.

Provedimo zajedno ljeto u tenisicama! 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: