fbpx

Ljeto u tenisicama 2022.

Što znači provesti još jedno ljeto u tenisicama?

Za veliku većinu vas koji ste već duže vremna s nama ovo nije nepoznanica. Međutim, mnogo je tu novih lica koji su se upustili u hodačko–trkačke avanture baš s ciljem stjecanja navike redovitog bavljenja tjelesnom aktivnošću.

Ljeto u tenisicama je akcija koja ima za cilj da i dalje ostanete aktivni tijekom srpnja i kolovoza te svoje tenisice ne pospremite u ormar nego ih dalje nastavite koristiti kao što ste to dosad i činili, trenirajući tri puta tjedno. Puno vas je već najavilo kojim će sve načinima ostati aktivni tijekom ljetnih mjeseci.

Kako to najbolje dočarati svima nama, a i ostalima koji razmišljaju da se počnu baviti trčanjem/nordijskim hodanjem nego da to i zabilježite fotografijom/videozapisom, a mi vas pritom i nagradimo za to.

I ove godine akciju ćemo popratiti prigodnim poklonima i nagradama. Nagrade će osvojiti onih 5 osoba koje će u navedenom periodu sakupiti najviše Trčaona bodova u našoj aplikaciji.

Glavna nagrada su tenisice za trčanje koje je osigurao naš sponzor Hervis, a bit će tu i vrijednih nagrada partnera Farmacia, a i mi ćemo dodijeliti jednu mjesečnu članarinu. Uglavnom, vrijedi biti aktivan/na tijekom ljeta 😉

Naravno da sve ovo prethodno napisano nije želja da vas namamimo nagradama već poticaj da ostanete i dalje aktivni.

U redu, a sad ono što nas sve zanima koja su pravila ove akcije:

  • Trebate biti aktivni član Trčaone (Zagreb ili Rijeka, trčanje ili nordijsko hodanje)
  • Akcija traje od 1.7. do 15.8.2022.
  • Odrađujte treninge prema planu i programu koji vas čeka u našoj aplikaciji www.trcaona.app
  • Ako idete na godišnji odmor onda se očekuje da sa sobom nosite i opremu za trčanje / nordijsko hodanje i da odrađujete treninge u terminu koji vam najbolje odgovara, a trening sami evidentirate kroz aplikaciju.
  • Na samom treningu ili nakon njega opalite fotografiju, selfi ili snimite kratki video te objavite na našoj internoj Facebook Trčaona grupi – https://www.facebook.com/groups/1502196943219184 (ili nam pošaljite na info@trcaona.hr pa ćemo mi objaviti). Svaku objavu nagradit ćemo s dodatna 2 boda.
  • Odrađujte dnevne / tjedne izazove u aplikaciji i na taj način skupljajte dodatne bodove
  • Proglašenje nagrađenih bit će 22. 8. 2022.

 

Uživajte u ljetu u tenisicama 2022.!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: