Ljeto u tenisicama 2024.

Stiglo nam je ljeto, a s njim i godišnji odmori, sunce i putovanja, ali to što možda niste u Zagrebu na treningu ne znači da i tenisice morate ostaviti doma.

Nema previše smisla prestati trčati/nordijski hodati tijekom ljeta i ispasti iz forme pa na jesen zaostajati. Ovako je lakše, a i zabavnije jer je to sjajna prilika da spakirate kofer i svoje tenisice i odradite nekoliko treninga na drugoj zanimljivoj i uzbudljivoj lokaciji.

Kako bi vas dodatno motivirali i ove godine pokrećemo kampanju „Ljeto u tenisicama“.

Kampanja će trajati od 8. srpnja do 25. kolovoza, a vaš je zadatak svoje prekrasne fotografije, selfije ili video uratke s treninga u tom razdoblju objaviti na Facebook grupi Trčaona uz hashtag #ljetoutenisicama, a naš stručni žiri sastavljen od vaših trenera i uredskih članova Trčaone odabrat će najoriginalnije i nagraditi ih. Ne zaboravite na sebi imati svoju Trčaona majicu 😉

Ako nemate Facebook profil, ne brinite, svejedno možete sudjelovati u nagradnom natječaju. Svoje fotografije i videa možete poslati na e-mail adresu info@trcaona.hr te ćemo ih mi objaviti umjesto vas.

Isto tako, za svaku objavu na Facebook grupi Trčaona bit ćete nagrađeni s dodatna dva Trčaona boda.

Da biste osvojili nagradu morate biti aktivni član Trčaone (trčanje ili nordijsko hodanje) za vrijeme trajanja natječaja.

Nagrade

  • 1. nagrada: Brooks tenisice by Hervis
  • 2. nagrada: Hervis poklon paket
  • 3. nagrada: Hervis poklon paket
  • 4. nagrada: Trčaona mjesečna članarina
  • 5. nagrada: Trčaona majica i marama

Zvuči dosta dobro, zar ne?

Evo nagrađenih radova od prošle godine: 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: