Men’s Health vas vodi, a Trčaona priprema za New York City Marathon!

Drugu godinu zaredom hrvatsko tiskano i online izdanje svjetski poznatog časopisa Men’s Health vodi jednog čitatelja na najprestižniju utrku na svijetu – New York City maraton, 3. studenog 2019.

Kada su u pitanju trkački maratoni spomen na New York City maraton, uz onaj bostonski i londonski, kod trkača definitivno izaziva burnu reakciju. I to onu koja glasi „DA želim sudjelovati!“. To je ujedno i najveći svjetski maraton jer svake godine na njemu nastupi više od 50 tisuća trkača i trkačica iz cijelog svijeta, premda se redovito prijavi više od 150 tisuća natjecatelja. I dok jedan dio trkača na utrku može upasti samo zahvaljujući svojim vrhunskim rezultatima, tek mali dio sretnika može to ostvariti preko ‘lutrije’.

Prilike da trčite ulicama Velike jabuke doista su rijetke u životu jer je selekcija rigorozna, no već drugu godinu zaredom jedan sretnik ili sretnica dobiti će priliku da ih besplatno pripremimo i odvedemo na start utrke – 3. studenog 2019.

Ukoliko želite testirati svoje tjelesne i mentalne granice na zahtjevnih 42,2 kilometra prijavite se na www.menshealth.hr/trcanje/prilika-zivota-mens-health-vas-vodi-na-new-york-city-marathon/

Kreativni natječaj traje od 2. svibnja 2019. godine do 24. svibnja 2019. godine!

Uvjeti za prijavu:

  • Niste nikad sudjelovali na NYC maratonu
  • Istrčali ste 3 polumaratona u posljednje 3 godine

Časopis/portal Men’s Health odabrat će čitatelja ili čitateljicu koji će otputovati u New York i sudjelovati na NYC maratonu 3. studenog  2019. godine, a kako bi se pobjednik/ca natječaja što bolje pripremili za maraton Trčaona će pružiti stručnu podršku u planu priprema.

Više o Pravilima Natječaja pročitajte ovdje.

Partneri ovog projekta su Biotrening, Mentalni trening, Hydra i Trčaona

Sretno! 🙂

#menshealthcroatia
#mojprvinycmarathon

#trkomuformu
#tkotrcizlonemisli

#Trčaona
#biotrening
#mentalnitrening

Podijeli tekst na društvenim mrežama: