fbpx

Mjesec dana škole generacije 2019.

Prvih mjesec dana škole trčanja i nordijskog hodanja je iza nas i svi vi koji ste ozbiljno shvatili naš Odluči – kreni – promijeni poziv da nam se priključite, sada iz prve ruke vidite o čemu smo to točno govorili. Prvih nekoliko treninga prisutan je bio strah, ali ne toliko od trčanja već od nepoznatog. Nepoznati ljudi, treneri, teritorij. Sada nakon mjesec dana treniranja i formiranja grupa, na svakom treningu vidimo osmijeh i šalu, što je jasan pokazatelj kako ste Trčaonu prihvatili pod „svoje“.

Biti dio vaših života tri puta tjedno nije mala stvar. Dobro znamo koliko odricanja je često potrebno da biste došli na trening no ono što dobijete zauzvrat ima učinke i na vas ali i na vašu okolinu. Teme razgovora su se promijenile na “koje tenisice su najbolje i kakav je tempo na idućem treningu”, a mnogi od vas po prvi su put izdvojili vrijeme samo za sebe kako bi trenutno stanje promijenili na bolje i život (pre)okrenuli na aktivnost i zdravlje.

Mjesec dana od prvog treninga u Zagrebu, Rijeci i Splitu

Prisjetite se, samo na trenutak, prvog treninga i svega što vam se motalo po glavi kada ste došli na savski nasip, Maksimir, Kantridu i Marjan kada ste odradili minutu trčanja i minutu hodanja. Zatim se sjetite kako ste, ne tako davno, trčali svoj prvi kilometar i sada ste na 3×7 minuta trčanja i na kilometar+ nordijskog hodanja! Sada trčite po svim vremenskim uvjetima i baš ništa vas ne može zaustaviti.

Mi smo znali da vi to možete, samo vi još niste. 🙂

Čestitamo svima vama koji ste nam se pridružili i nadamo se da ćete ostati s nama do kraja. Budite ponosni na sebe i sve što ste postignuli u samo mjesec dana treniranja, a što vas sve čeka…2km…30min…5km….

Vidimo se na treninzima,

Vaš Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: